Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön miért ennyire válogatósak a nők?
Normális válaszokat szeretnék. Nem érdekelnek a beszólogatások és az oltogatások.
Értem én hogy mindenkinek van egy ideálja. Nekem is van. De nem kell ennyire foggal, körömmel ragaszkodni egy ideálhoz. Pl. Nekem a 150 cm magas szőke és kékszemű nők és a nagyobb mell méret az ideálom, de nem ragaszkodom hozzá erősen. Mert hiába van ilyen ideálom ha nem létezik az a nő akit szeretnék. Mert ez is érdekes. Külföldön élő nőknek tetszem, de a magyarnők számára nem vagyok szerintem férfi a szemükben.
Nem tudom, hogy “Anők” miért támasztanak ilyen vagy olyan igényeket, de elmondhatom, én hogyan döntöttem.
Azért tettem magasra a mércét, mert egyáltalán nem voltam kétségbe esve. Túl voltam már egy-két selejtes pasin, és tudtam, hogy egy rossz kapcsolatnál ezerszer jobb egyedül lenni. Úgy voltam vele emiatt, hogy a következő pasimmal vagy kölcsönösen boldoggá tesszük egymást vagy menesztem időben.
Nem érdekelt, hogy hány embert húzok balra. Nem siettem sehova.
Végül ráleltem valakire, aki az élő bizonyíték rá, hogy nem kellet lennebb engedni az igényeimből. Kívül-belül olyan férfi, amilyenre vágytam, amilyen boldoggá tud tenni, és akit én boldoggá tudok tenni.
Ha pedig aznap véletlenül nem veszem elő a Tindert… Nos, akkor is jobb volna egyedül, mint olyasvalakivel, aki csak lehúz.
Jogukban áll válogatni, te is válogatsz nem? A jó csajoknak napi 200 (vagy több) jobbra húzásuk van, az átlagos csinosaknak napi 50. Bőven van kikből válogatni, mert őket akarja mindenki.
Tedd olyan magasra a lécet amit te is átviszel a másik oldalról. Az "értékedet" a "piac" mondja meg, az pedig tiszta, mindenféle nyomástól mentesen jobbra vagy balra húznak. Ne a bombázó csajokra hajts, hanem a saját szintedre. Húzd jobbra a kövér csajokat is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!