Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mennyire vagytok válogatósak az online társkeresőn?
Eléggé. Aki arcra nem tetszett kép alapjàn, alacsony volt hozzàm , 8-10 vagy még több évvel idősebb volt, dohànyzott, hàzasan szeretőt keresett, szexpartnert, laza kapcsolatot keresett, ezeket kizàrtam eleve.
Mivel Külsőleg nem vagyok oké nem kaptam túl sok levelet(20-30). Írtam èn is pasikra. Természetesen sok volt a visszautasítàs is. Ez nem tàntorított el.
Végül is fél év alatt 5 pasival találkoztam. Az előzőekkel nem alakult ki komolyan a dolog, pàr hét, 1-2 hónaposak lettek csak. Az 5. akivel találkoztam ma már a férjem. :) 6 éve vagyunk együtt. 30/N
Pont annyira, mint a valós életben.
Ha nem jövök össze az utcabeli fazonnal, aki 9 évvel idősebb nálam, elvált a feleségétől, van 3 gyereke, nagy a hasa, kopasz, ráadásul újabban gyúr és olyan, mint a kétajtós szekrény....
Nos ha vele nem jövök össze annak ellenére, hogy egy csuda aranyos ember, és hihetetlen sokat tudok a társaságában nevetni....
Akkor hasonló jellemzőkkel bíró fazonnal a neten sem fogok összejönni.
Csak azért mert egyedül vagyok és nincs senkim, a netes sem fogok igent mondani az első levélírónak.
Amúgy meg különben is, mit vártok ti pasik!? Ti éppúgy válogattok! Írnátok inkább egy kicsit csúnyácskább vagy ducibb vagy éppen butuskább lánynak, sokkal nagyobb esélyetek lenne arra, hogy választ kapjatok és társat találjatok. De nem... Nektek a tökéletes kell, és ezért aki kicsit is nem felel meg az elképzeléseiteknek, nem is kezdeményeztek nála. Hát így mit vártok? A jobb nőknek többen írnak, és ők sem mondhatnak minden jelentkezőnek igent, szépen is nézne ki a világ...
Szóval aki panaszkodik, hogy nincs sikere a társkeresésben, az nézzen kicsit magába...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!