Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mennyire vagytok válogatósak az online társkeresőn?
Figyelt kérdés
2016. júl. 4. 15:30
11/11 Janika1177 válasza:
Hát szerintem ez tévedés hogy nagyon válogatósak a fiúk. Legalább is én nem vagyok annyira válogatós. Nekem tetszik a vékonyabb, vagy kicsit ducibb nő. Nekem is az kell hogy valami megfogjon benne valami. De a legtöbb nőnél a társkeresőkön azt olvasom kit keresnek és én egyáltalán nem illek bele ezekbe. Pl.: sportos, 173cm vagy magasabb, sok pénz, autó, vagy egyetemi végzettség. De láttam olyan nőt is akinek az az ideális férfi aki katona vagy rendőr és más nem is jöhet nála számításba. Lényeg hogy valamilyen fegyveres testületnél legyen. De ahogy végig néztem a profilt a nőnek egy számít A PÉNZ A PÉNZ A PÉNZ. Mert aki fegyveres testületnél van annak sok pénz is van és jól ki van gyúrva még mellette. Szerintem az ilyen az elmehet melegebb éghajlatra és ott száradjon ki mint a sivatag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!