Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van az, hogy itt folyton témák az online tárkeresők, de én senkit nem ismerek, aki ilyenen ismerte volna meg a párját? :D Ti ismertek ilyen embereket? Mennyit? Szavazás!
Szóval Tinder meg hasonlók, ami céliányosan erre lenne.
Random weblap, játék, gyk nem ide tartozik.
Egyébként én is. Az első kapcsolatszerűségem élőben volt, de idősebb volt a csaj és éretlen voltam hozzá úgyhogy vége lett. Ez 5 évvel ezelőtt volt, azóta rengeteg lányhoz volt szerencsém lazább vagy komolyabb kapcsolatra netről, és összvissz egy lány volt élőből, ő is szórakozóhelyről
Nem rad gondoltam, kedves kerdezo. Itt valamiert mindig lepontozzak azokat, akik a neten ismerkedtek ossze.
Egyetemn az osszes szaktarsam lany volt vagy meleg srac, buliba nem jartam, nem volt nagy barati korom, eloben pedig senki nem probalkozott be egyaltalan. Maradt a netes tarskereses (es nem, nem azert, mert ronda lennek, sot)…
#13 lehet tényleg ilyeneken múlik a végén! hogy milyen szakra jár az ember vagy milyen munkahelye van, mennyire vegyesek ezek. Meg amúgy is, hogy társaságba járós, vagy inkább más dolgokat szeret. És ez magyarázhatja azt is, hogy miért van az, hogy van aki csak ilyet lát, van aki meg olyat.
Mert nekem meg vegyes volt az egyetemi szakom és ezen túl is sok embert ismerek és mostani barátnőmmel is egy közös baráttal mentünk egyszer együtt valahova és úgy lett.
Tobbnyire ezen mulik. Nezhet ki az ember okesab, ha egynmu kornyezetben van, inkabb introvertalt, kicsi a barati kore es/vagy nem probalkoznak nala.
Sosem ereztem magam selejtnek amiatt, mert nem eloben ismerkedtem. Bar negybol ketszer igy lett kapcsolatom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!