Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mi okoz neked nehézséget az online társkeresésben?
Nekem nincsenek kifejezetten rossz emlékeim a társkeresők kapcsán, már csak azért sem, mert ott találtam meg a páromat.
Ami mégis nehézséget okozott, az a beszélgetések, ismeretségek kialakítasa volt. Ezeken az oldalakon minden ember harminc másikkal chatel, emaitt aztán a beszélgetések felszínesek és unalmasak. No meg az sem segít, hogy mesterséges, online környezetben folyik az ismerkedés.
Persze ezért nem a férfiakat hibáztatom, egyszerűen ilyen ez a műfaj, de mégicsak fárasztó a huszadik alkalommal válaszolni a “Hogy telt a napod?” kérdésre. Közben pedig éreztem, hogy részemről sem futja sokkal többre, én sem a legizgalmasabb formámat hozom.
Én sem használom már, mondjuk azóta lett élőben párom.
Amiért kb 5 éve végleg kiléptem az online térből: nagyon sok csak és rögtön reszelni akaró(kűggyé képet, mi van rajtad, popsiba szereted? és társai).
Mikor kialakul egy-egy normális beszélgetés és kezdesz lelkesedni, akkor kinyögi, hogy házas x gyerekkel, de olyan jól kijönnénk titokban.
Meg mikor apád korú fazonok igénytelen kiadásban nyomulnak és meg vannak sértődve hogy nem fogadod a közeledést.
Hogy a normálisnak tűnő srácnak ha megírod, hogy bocsi, de ezért és ezért úgy érzem, nem egymást keressük, akkor kiakad és búcsúzoul jól elküld a f@szba na meg az összes női felmenőm csuklik közben.
Elhiszem, hogy vannak normálisak is, de ebben úgy kiég az ember, hogy már nincs kedve ilyen oldalakon lógni egy idő után.
Úgy jöttök ezzel mindig, hogy rengeteg a pasi fent, mintha az jó dolog lenne.
Akkor lenne az, ha MINDENKIT meg akarnék ismerni (dugni), akkor tök jó lenne, hogy mindenki egy helyen van.
De én EGYET szeretnék, egyet, aki illik hozzám. Őt kéne kivàlogatni a rengeteg olyan közül, akivel nincs bennünk közös, nincs kölcsönös vonzalom, nem tudunk beszélgetni, stb.
Ezzel az erővel írhatod azt is, hogy milyen könnyű nyerni a lottón. Csak ki kell választani öt számot, elviszed a főnyereményt, és élsz boldogan. Csupán ügyesen kell válogatni a számok közül.
Dehogynem! A pasik legalább fele házas, akik online tudnak titokban ismerkedni. A maradéknak "csak" barátnője van, szex kapcsolata, vagy hasonló.
Elvétve van pár szingli, de az meg nem véletlenül nem kell senkinek.
Hiába dolgoztam a leírásommal, hogy az alapján rám tudjanak írni, 90%-ban annyi a kreativitás, hogy szia hogy vagy. Ki van írva, hogy komolyat keresek, erre mégis betalálnak, akik csak szexet akarnak, ha előre mondja, azzal nincs is baj, de inkább trükköznek, beállítják, mintha komolyat akarnának, de egyből lebuknak persze, mert első randi gyanánt áthívnak, képeket kérnek, ilyeneket kérdeznek, hogy bevállalós vagyok e, stb. Ha nem írok vissza két órán belül mert mondjuk dolgozom vagy alszom akkor elküldenek a kva anyámba hogy akkor mégis miért vagyok fent és mit képzelek magamról. Ha esetleg nem szeretnék ismerkedni és ezt normálisan közlöm akkor átmennek jósnőbe és mondják, hogy egyedül fogok meghalni mert most életem legnagyobb hibáját követtem el. Sokan elképzelik a tökéletes nőt és kikérdeznek, ha csak egyre is nem az a válaszom amit akarnak, leb.asznak és tiltanak. Ismerkedni nem tudnak, ezért nem megy olyan gördülékenyen a beszélgetés, random kérdéseket tesznek fel meg ilyen hülyeségeket, hogy milyen pasik jönnek be.
De ez csak pár példa volt még tudnám sorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!