Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik online találtak társra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik online találtak társra azok hogy csinálták?

Figyelt kérdés
kb 10 éve próbálkozok folyamatosan, több száz hölgyre írtam már rá, de 99,9%-ban választ se kapok (nem szia mizut írok nekik, hanem normális bemutatkozást és a szándékaimat, hogy szívesen megismerném). Ha össze is jött a beszélgetés, pár nap vagy hét múlva nyom nélkül eltűnnek, volt aki a megbeszélt találkozó előtt tűnt el. A 10 év alatt összesen 2 találkozó jött össze 2 hölggyel. Az első azt írta nekem. hogy nem érzi úgy mintha én lennék az igazi. A második azt írta, hogy olyan mintha az öccsével lett volna (tény hogy jóval fiatalabbnak nézek ki mint amennyi vagyok). Ez kb 7 éve volt (még hozzáteszem, hogy nem a top 10%-nak írtam, hanem inkább 70%-nak). Nemtől függetlenül szívesen meghallgatok másokat, hogy nekik hogyan sikerült. Férfiakat, hogy hogyan keltették fel más figyelmét, mi az amivel kitűntek a tömegből. Nőket azért hogy a sok férfi közül aki ismerkedni akar velük, miért pont a jelenlegi párjára esett a választás, mivel volt másabb mint a többi? A válaszokat előre is köszönöm.
tegnapelőtt 11:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez nem úgy működik, hogy ráírsz bárkike aztán megy... Nem ám! Valami más módon kell kapcsolatba kerülnötök, például egy online játékban egy klánba kerültök, aztán onnan alakul tovább. Mint például azok, akik munkahelyi kapcsolatba kerülnek és onnan alakul tovább. Én is egy játékban ismertem meg a párom, aztán ő kérte hogy találkozzunk, előtte képen se láttuk egymást. Aztán onnan ment magától.
tegnapelőtt 11:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem tiszta hogy társkeresőre gondolsz vagy csak simán social median írsz rá nőkre.

Társkeresőkön ismerkedtem Budapesten elég sokat, volt jópár randim, szexek, kapcsolatok, nem nézek ki rosszul szóval ez nyilván előny de azért hozzátenném hogy ez a dolog elég relatív, mivel ha egy lánynál eleve jó csávók próbálkoznak, akkor ugye nem lesz előny.

Na mindegy hát mindig próbáltam valami egyedi/váratlan dologgal kezdeni és ez sokszor bejön mivel a társkeresőzés monotonságába könnyen bele lehet fásulni, emellett könnyen meg tudok nyílni, emiatt megintcsak érdekesebb lesz egy egyedi, bensőségesebb téma, mint huszadjára lefutni az általános köröket

tegnapelőtt 12:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Társkeresőre is gondolok meg közösségi médiára is
tegnapelőtt 12:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Frappáns szöveggel próbálkozz. A sima bemutatkozás és a "szívesen megismernélek" ilyen hidegrázós dolog. Inkább valami meglepővel kell kezdeni, az nagyobb eséllyel sikeres.
tegnapelőtt 13:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem egy rövid kapcsolatom lett tavaly ősszel egy ducibb hölggyel egy appról. Sajnos a 100 km távolság el is kaszálta,hogy jobban kibontakozó legyen a dolog...

Nálam előnyös képpel,frappáns,őszinte bemutatkozó szöveggel,illetve a szabadidős tevékenységekről(hobbi,sport...) indítottam a beszélgetést. Általaban arról jobban megnyílnak,szívesebben beszélgetnek. Abból tudok már szűrni,hogy mennyire passzoolnánk.

tegnapelőtt 15:04
 6/7 anonim ***** válasza:
72%

ráírtam, hébe-hóba kis dumálás online. Tali 1, tali 2, tali 3, közös szilveszter

6 éve együtt

34F

nem volt jogsim, frissen rúgtak ki a munkahelyemről, lakásunk meg még mindig nincs (de lesz) <-- mielőtt még a szokásos balf%sz kérdések....

tegnapelőtt 16:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Társkereső, de match alapú, úgyhogy nem működött volna a hosszú bemutatkozó levél meg a "szívesen megismernélek" na ne ba.ssz, nyilvánvaló, hogy miért vagy itt fent és miért írsz rám :D Egyszerűen rám köszönt és feltett egy olyan kérdést, ami alapján egyértelmű volt, hogy olvasta a kiírásomat. Utána találkoztunk és 3 éve vagyunk már együtt :D
tegnapelőtt 22:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!