Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen flegmák az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen flegmák az emberek online?

Figyelt kérdés
Miután elkezdünk beszélgetni, egész értelmesnek tűnnek, érdeklődnek, stb, de pár üzenetváltás után már csak 1-2 szavas válaszokat írnak (már ha egyáltalán visszaírnak). miért ilyen mindenki? próbálok kedves lenni meg minden de a végén csak én tartom életben a beszélgetést míg a másik fél teljesen passzív.. nem csak ezen az oldalon, mindenhol ezt tapasztalom. az embereknek nincs igényük tartalmas beszélgetésekre, megismerni a másikat?
tegnap 23:56
 1/7 anonim ***** válasza:
49%

Lehet unalmas vagy nekik.

Nekem is volt több olyan akinél 1-2 szavas levelezés után, vagy kevésbé érdekes téma után offos lett a beszélgetés, de volt akivel meg évekig tartott (itt), vagy átmentünk más platformra és ott folytattuk.

ma 01:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Tök sok inger van, ami ilyen nagy dopamin löketet ad folyamatosan. Az elején te is ilyen vagy, de utána már egy friss inger tudja csak ezt hozni.
ma 01:15
 3/7 anonim válasza:
A csajok már csak ilyenek, nem tudnak 5 percnél tovább figyelni egy pasira és mennek a kövire
ma 02:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem itt sok pasi ír, de nem tudom mivel riaszthatom el őket, ugyanis 1-2 üzenetnél nem jutunk tovább. 🙂

Vagy egyszerűen csak ők bal🌳szok. 😁

ma 05:58
 5/7 anonim ***** válasza:
93%

Én azt vettem észre, hogy ezt a "flegma" jelzőt mindig rá lehet húzni a másikra, ha kritizálni akarod.

Szerintem nem ezt jelenti.

ma 06:36
 6/7 anonim ***** válasza:
30%

Tartalmas beszélgetés online?

Tehát te regényeket képzelsz, vagy hogy kell ezt érteni?

Online konkrét ismerkedési céllal a nagyon elkeseredettek, önbizalomhiányosak szoktak már. Ez látszik az irományán az embernek.

Hiába ír neked vissza bárki, ha te utána nem térsz a lényegre. Mert bizony, ahogy írják, sok az inger, teljesen feleslegesen akarsz napokat, heteket 8000 karakteres válaszokkal eltölteni. Unalmas.

Ez úgy mondom, hogy én is online ismertem meg a férjem, de nem kapcsolat keresőben, hanem helyi csoportban. Tetszettem neki, privátban rámírt, két nap múlva találkoztunk is. Ha napokat, heteket töltött volna a regényírással, hát lehet elhajtottam volna, vagy egy idő után tényleg az egyszavas válaszok maradtak volna.

Neten igazán senkit nem lehet megismerni. Sőt, még akkor is okozhat meglepetést, ha már évek óta vele vagy.

Törekedni kellene a minél hamarabbi személyes találkozóra.

Igen, tudom az önbizalomhiányosok most felhördülnek, hogy biztos nem találkoznak olyannak, akit nem ismrenek meg neten alaposan.

Gondolom a sok "elhagyott a párom, kirakott a gyerekkel" anyuka is nagyon ismerte a férjét. Ja, nem.

Tehát teljesen mindegy, de aki ennyire kínlódik az imerkedéssel, az ő maga nem érett rá.

ma 07:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincsen rá tartósan igényük, az hogy tegnap modott nagyon magànyos volt stb, az akkor volt, azóta már változott ez megint.
ma 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!