Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Én se támogatom amúgy. Szerintem is legyen önkéntes. Csak háborúra céloztam, akkor válsághelyzet van, minden férfit visznek a frontra. De nem tartom teljesen igazságosnak, hogy csak férfiakat. Mint pl. most Ukrajnában.
Az inceles részével a mondandónak teljesen egyetértek.
Jópár oldallal ezelőtt felhoztuk a férfi áldozatokat, de te ezt telibe xartad.
Pont annyira nem érdekel engem a celeb élete, mint a tiéd, amíg nem teszel vele nekem rosszat.
Nincs szükség semmilyen f@szságra.
3683
Ha egy országban marad mondjuk 1.000.000 nő és ugyanannyi férfi, akkor egy éven belül jó esetben születhetne néhány százezer gyermek, míg ha 3.000.000 nő marad és csak 500 ezer férfi, akkor is több, mint egy millió gyermek születhetne még rosszabb esetben is, ugyanis egy férfi akar egy éjszaka alatt képes lehet 4-5 nőt teherbe ejteni, míg egy nő egy év alatt csupán egyszer tud kihordani egy magzatot.
3685:
Teoretikusan igazad van. Talán rosszul is fogalmaztam, demográfiai válság nem feltétlenül lenne, társadalmi annál inkább, hiszen ezek nem normális családmodellek így.
Nos, ha ez valóban így lenne, akkor még radikálisabb körítés kellene az intézkedéscsomag sikerességéhez. Pl. külföldre emigrálás nagyon szigorú szabályokhoz kötése, kettőnél több nő együttélésének betiltása (kivéve családtagok).
Egy esetleges világháború valóban esélyt adna a párkapcsolati piac helyreállítására. Viszont ha hadi helyzet lép érvénybe, és vele együtt általános hadkötelezettség, akkor bizony minden feminista és femináci nőnek ugyanúgy a frontra kell vonulnia (kivéve egészségügyi okok) , mint s férfiaknak. Elvégre egyenlő bánásmód és egyenjogúság van.
Rossz a párhuzam. A filmben meztelenre vetkőzötték előtte a férfit, rá szegezett fegyverrel. A nők esetében semmi ilyesmi nem történne. Szabadon dönthet mindenben, ismerve az egyes döntésekkel járó következményeket, kötelezettségeket. Elvégre felnőtt emberek vagyunk.
Ha így volt, femináci módon beszéltél. Én ezt nem tagadom. Azt mondtam, hogy ne keverjük össze a normális, önálló nőket és a férfigyűlölő, femináci nőket. Ha te az utóbbi módon nyilvánulsz meg, akkor abba a kategóriába tartozol.
Semmilyen statisztika nem kell, ugyanis rajtad kívül senki nem beszélt erről. Én annyit mondtam, hogy férfiakat is meg lehet erőszakolni, és férfiak is esnek szexuális erőszak áldozatául. Ez nyilvánvalóan igaz, csak a feminácik szeretik figyelmen kívül hagyni.
Egyébként nagy mániátok az iszlám, de konkrétan semmit sem tudtok róla. Én nem kamuzok, mindennek részletesen utána szoktam olvasni, amivel kapcsolatban megnyilvánulok. Semmilyen terrorszintű elnyomás nem éri a nőket alapvetően az iszlám világban, még az olyan vallási fellegvárakban sem, mint pl. Irán. PamKutyáék nemrég forgattak ott videót, nézd meg szépen az okoskodás helyett, sok nő még a papírok kötelező fejkendőt sem vette fel, csak magánál tartotta.
Egyedül ott van számottevő elnyomás, ahol vallási szélsőségek vannak hatalmon. Ez kettő ország: Szaúd-Arábia és Afganisztán. De előbbi országban sokat konszolidálódott a rendszer az elmúlt években, utóbbi helyen valóban kemény elnyomás van, de ezt már korábban is leírtam. Szóval összességében kijelenthető, hogy jó kommunista (femináci ideológia egyik szellemi elődjei) módjára azzal vádolsz engem, amit te csinálsz. Magyarul hazudsz. Tényeket nem vagy képes írni.
"kettőnél több nő együttélésének betiltása"
Jelenleg három barátnőmmel lakunk egy apartmanban; te milyen jogon vennéd el tőlünk ezt a lehetőséget?
Pár hónap múlva fogok összeköltözni a párommal, onnantól lesz elérthető az általunk kinézett lakás és akkora lett beszervezve az új lakó, aki majd a helyemre jön, addig viszont ideális a jelenlegi rendszer. Három remek lánnyal osztozunk egy baromi jó apartmanon, és mivel minden költséget négyfelé dobunk, anyagilag is jól kijövünk (ami mellé hozzájön, hogy így rengeteg pénzt tudtam félretenni).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!