Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Egyedül a páromra csorgatom a nyálam, de ő messze áll a kérdezőtől vagy tőled minden tekintetben és közel se mondanám "incelnek".
Nem, nem szoktam vacak könyveket olvasni, ha már erotika, arra E. E. Cummings munkásságát tudom ajánlani. Jelenleg Donna Tartt-tól olvasom a "The Goldfinch"-et, ami annyira nem tetszik, mint a "The Secret History", de csak ajánlani tudom. Előtte Roberto Camurri könyvein rágtam át magam, és hé, azokban van némi erotika.
3710 a nőgyűlölő hisztikézők nem igazi férfiak, max azok akarnak lenni.
En pl csak a páromra "csorgatom a nyálam" aki tényleg egy igazi férfi.
Ha egyszer úgy alakul, akkor vissza fogom keresni ez alapján a kommented alapján, hogy ki vagy, és a mindenkori bevételed 99 százalékát végrehajtás alá fogom vonni. Muhahahaha
Kiderült, hogy más nem működik. Mégpedig a feminista agymosás miatt. A normalitás visszaállítása miatt kell az anyagi kényszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!