Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 3711/4121 anonim ***** válasza:
90%

Egyedül a páromra csorgatom a nyálam, de ő messze áll a kérdezőtől vagy tőled minden tekintetben és közel se mondanám "incelnek".

Nem, nem szoktam vacak könyveket olvasni, ha már erotika, arra E. E. Cummings munkásságát tudom ajánlani. Jelenleg Donna Tartt-tól olvasom a "The Goldfinch"-et, ami annyira nem tetszik, mint a "The Secret History", de csak ajánlani tudom. Előtte Roberto Camurri könyvein rágtam át magam, és hé, azokban van némi erotika.

okt. 21. 23:59
 3712/4121 anonim ***** válasza:

3710 a nőgyűlölő hisztikézők nem igazi férfiak, max azok akarnak lenni.

En pl csak a páromra "csorgatom a nyálam" aki tényleg egy igazi férfi.

okt. 22. 07:32
 3713/4121 anonim ***** válasza:
93%
Egyébként mennyire siralmas, hogy a kérdező saját véleménye szerint is legfeljebb a teljes anyagi ellehetetlenítés kényszeríthetne hozzà, vagy valamelyik kartárshoz egy nőt.
okt. 22. 17:10
 3714/4121 A kérdező kommentje:

Ha egyszer úgy alakul, akkor vissza fogom keresni ez alapján a kommented alapján, hogy ki vagy, és a mindenkori bevételed 99 százalékát végrehajtás alá fogom vonni. Muhahahaha

okt. 22. 17:36
 3715/4121 A kérdező kommentje:

Kiderült, hogy más nem működik. Mégpedig a feminista agymosás miatt. A normalitás visszaállítása miatt kell az anyagi kényszer.

okt. 22. 17:37
 3716/4121 anonim ***** válasza:
91%
Tökéletes működik a jelenlegi rendszer, mégis mi a baj vele? Hogy pont te sikertelen vagy? Hát akkor magadba kellene nézni, kisfiú.
okt. 22. 17:40
 3717/4121 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem menj biztosra. Legyen az, hogy 22 éves koráig minden nőnek házasodnia kell, vagy a főtéren agyonlövik. Ha nem szexel a pasival, akkor is. Ha nem szül legkésőbb 23 éves koráig (és ennek nem orvosi oka van) akkor is. Aki átlépi a határt, azt is, hogy szökninse lehessen. Lenne egy kis elhullás, de ezzel aztán biztosra mennél. Ha már elnyomás a cél, ne bújtassuk köntösbe.
okt. 22. 18:29
 3718/4121 anonim ***** válasza:
50%
#3717 vótmá ilyen is ezen az oldalon korábban. A csúnya és/vagy túlkoros (25+) azaz szexre nem használható egyedeink nagy részének gödörbe lövése, néhány azért szolgálónak maradhat, elvégre valakinek takarítani és főzni is kéne. Betegagyú mind, egytől egyig. Aztán ezek akarnák uralni a világot. Bohócok.
okt. 22. 18:43
 3719/4121 anonim ***** válasza:
91%
3714 - na ezért nem lesz SOHA barátnőd. Marad a bal markod és a jobb markod.
okt. 22. 21:39
 3720/4121 anonim ***** válasza:
90%
Kedves incifincike, fogd már fel végre, hogy ha nem változtatsz magadon, és továbbra is nyomatod a nőgyűlöletet, nem fogsz kapni nőt.... Nem veszed észre, hogy minden egyes kommenteddel saját magadon kívül még azon incel társaidat is megszégyeníted, akik próbálnának kitörni ebből a mentális betegségből?
okt. 22. 22:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!