Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 3651/4121 A kérdező kommentje:

Írtam ide szerintem már több száz kommentet. Ezekben kifejtettem sokszor, hogy párkapcsolatra, női szeretetre, közös jövőre vágyom. Egy büdös szót nem írtam bármilyen szexuális jellegű vágyról, perverzióról, kihasználásról stb.

Ha tudsz idézni egyetlenegy olyan mondatot tőlem, ami ellentmond ennek, akkor készséggel beismerem, amit mondasz.

Ellenkező esetben egy hazug femináci vagy.

okt. 20. 18:52
 3652/4121 anonim ***** válasza:
91%

3652 konkrétan úgy már az első kommentedben kőkeményen toltad a nőgyűlöletet.

Aki nőket akar importálni ( mintha tárgyak lennének), akarja büntetni már a 22 éves szintre még kislányt, aki kötelezővé tenné a szexet, és aki 10 év felbonthatatlan szerződésben való részvételre akarja kényszeríteni őket, az nem szereti a nőket.

Nem tudom, miért nem vagy képes felfogni, hogy valódi szerelmet kikényszeríteni NEM lehet. Ez nem egy elfuserált szexregény, hanem a valóság.

okt. 20. 20:06
 3653/4121 anonim ***** válasza:
90%
Egy nő sosem fog olyan férfit szeretni, mint amilyen te vagy. Te nem szeretni szeretnél egy nőt, hanem birtokolni. Mint egy házikedvencet, egy tárgyat.
okt. 20. 20:38
 3654/4121 A kérdező kommentje:

Először is, akkor ezek szerint nem tudtátok idézetekkel alátámasztani, hogy nekem csak a punci kell.

Megint lejárt lemez, amit beszélsz.

1. Le lett írva, hogy természetesen önkéntes alapon jelentkezhetnek ide a külföldi nők. Az hogy ezt importnak hívjuk vagy sem, puszta formalitás. Femináci hazugság, hogy burkolt módon emberrablással és embercsempészettel vádoltok.

2. 22 évesen az ember semmilyen szempontból nem kislány.

3. A szex házasságon belül kötelező, amiről viszont mindenki szabadon dönthet. Tehát valójában senki nincs kényszerítve semmire. Femináci hazugság ennek az ellenkezőjét állítani, és az is femináci hazugság (mielőtt újra leírnátok), hogy legális lenne az erőszak.

4. Le lett írva, hogy senki nincs kényszerítve semmire. Ösztönzés van. De mindenki szabadon dönthet mind a házasságról, mind a házastársról. Femináci hazugság, hogy bárki is tíz év felbonthatatlan házasságra lenne kényszerítve.

5. Nem lenne felbonthatatlan a házasság, pl. özvegység esetén, de azt is előremutatónak tartom, hogy ha az egyik fél kirívó módon nem teljesíti a házastársi kötelezettségeit, és ezt az Erkölcsrendészeti Hivatal bizonyítja, akkor a másik (vétlen) fél szabadon felbonthassa a házasságot. Erről is volt már szó.

Ki akarja kikényszeríteteni a szerelmet? Én nem írtam ilyenről, ezt csak ti adjátok a számba. Lányok és fiúk ugyanúgy randiznának és ismerkednének, mint most.

Unalmas femináci propaganda. Démonszag van.

okt. 20. 20:55
 3655/4121 anonim ***** válasza:
90%

"Le lett írva, hogy senki nincs kényszerítve semmire. Ösztönzés van. De mindenki szabadon dönthet mind a házasságról, mind a házastársról. Femináci hazugság, hogy bárki is tíz év felbonthatatlan házasságra lenne kényszerítve."

Akkor ösztönözd szépen a 22 év feletti srácokat is a fizetés egyharmadának (a normál adóval és tbvel kétharmadàt).

Legyen mindenki egyformán ösztönözve.

okt. 20. 21:12
 3656/4121 anonim ***** válasza:
100%
*Akkor ösztönözd szépen a 22 év feletti srácokat is a fizetés egyharmadának (a normál adóval és tbvel a fizetés kétharmadànak) elvételével.
okt. 20. 21:16
 3657/4121 anonim ***** válasza:
100%
3655 nah ebben a kommentben IS látszik, hogy neked qrvára nem való nő. Lehet választani, hogy jobb, vagy bal kézzel csinálod magadnak, remélhetőleg más úgysem fog jutni neked....
okt. 20. 21:23
 3658/4121 A kérdező kommentje:

De a férfiakat nem kell ösztönözni, mivel most ők vannak elnyomott pozícióban a párkapcsolati piacon (kivéve a chadek). A cél a normális, egyenlő viszonyok helyreállítása. Ehhez kezdetben mindenképp ösztönözni kell a nőket arra, hogy ne az őket egyéjszakás kalandnak tekinti chadeket hajszolják, ne csináljanak body count versenyt egymást között stb.

A férfiaknak csak egy kis része chad (ők ugyanúgy büntetve lennének a házasságon kívüli szex tiltásásával), minden más kategória nem az egyéjszakást keresi és már a jelenlegi viszonyok között is szeretne megállapodni, házasodni. Nincs szüksége plusz ösztönzésre.

okt. 20. 21:26
 3659/4121 A kérdező kommentje:
Tekintő*
okt. 20. 21:26
 3660/4121 anonim ***** válasza:
91%

3650. Ezek szerint apám, aki úgy nevelt, hogy lányaim, tanuljatok, lányaim dolgozzatok, lányaim ti is lehettek akárkik, lányaim ne legyetek olyan párkapcsolatban, ahol bántalmaznak, na ő is femnáci volt. Véletlenül se egy feminista férfi, aki tiszteli a nőket és úgy gondolja, hogy egyenlőek vagyunk.

Érdekes, hogy neked jogod van eldönteni, ki tetszhet, kit akarsz felszedni. A nőnek viszont ezt a jogát nem csak elvitatod, pénzbírsággal sújtanád a nőket ezért.

okt. 20. 21:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!