Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak tényleg a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tényleg a legtöbb nő bejön, tehát a férfiak 80 százaléka összejönne a nők 70 - 80 százalékàval ha csak a külsőt nézzük?

Figyelt kérdés
febr. 1. 18:07
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
nyilván most inkább a 20 és 40 év közötti korosztályra gondolok
febr. 1. 18:08
 2/19 anonim ***** válasza:
25%
Nem jön be a legtöbb nő. Viszont sokkal több fajta nő jön be nekünk mint nektek férfi. Értem ez alatt hogy lehet husisabb a csaj olyan 60 -65 kilos ha szép az arca, vagy atlagos arcu de szeles csipoje van 170 centi legalabb szep nagy feneke van vekony , alacsony de aranyas , bajos , szep cicik es fenek.. stb.
febr. 1. 18:14
 3/19 anonim ***** válasza:
58%
Férfi vagyok. De rohadt igénytelen férfiak vannak úgyhogy egy nőnek se szálljon el az egója ez végett, sokan bármilyen nőnemű lénybe beledugnák a farkukat sajnos.
febr. 1. 18:19
 4/19 anonim ***** válasza:
71%

A kedves edesanyad husis a 60-65 kiloval.

Miert kene minden nonek 40 kilonak lennie es miert lesz valaki husis 60 kulosan? Eletedben nem lattal meg husis not akkor, ha szerinted egy 60 kilos no husis…

febr. 1. 18:19
 5/19 anonim ***** válasza:
67%
Ugyanazt tudom mondani amit az 1-es, nekem se jön be minden nő. Sőt, párkapcsolatba meg végképp nem mennék a nők 70-80%-ával! Nálam jóval alacsonyabb lenne ez az arány, talán a tizedénél is alacsonyabb szám. Rengeteg lett a toxikus, önző, kihasználós és még sorolhatnám milyen nő, szóval ugyanúgy a férfiaknak is válogatniuk kéne ilyen szempontok szerint. Mert azon túl hogy nem lesz harmónikus a kapcsolat, még kifejezetten ártani is fognak egymásnak, rombolni is fogják egymást, ha nem megfelelően választanak. Viszont pl a kinézet kapcsán úgy érzem, hogy sokkal kevésbé vagyok kritikus, mint amit itt ellenpontként sok női válaszban szerepel a női oldalról elvárás, kinézet + egzisztencia + életben hol tartson + lelkileg milyen legyen a másik fél elvárásokhoz képest. De ezt a részét már csak azért mondtam el, hogy kicsit enyhítsek az itteni, férfiakat érintő sztereotípiákon, hogy minden férfi csak és kizárólag instamacákra vágyik. Közel sem igaz.
febr. 1. 18:24
 6/19 anonim ***** válasza:
31%

Nekem elég sok nő bejön, de ilyen az álomnőm:

[link]

Ilyet itthon biztos nem találok, de ha találnék se kellenék neki, mert túl átlagos vagyok.

Ő meg egy másik:

[link]

febr. 1. 18:28
 7/19 anonim ***** válasza:
29%
4.Hat ha 160-163 centis vagy akkor azert van kis husi oldalt 65 kiloval . 🤣
febr. 1. 18:28
 8/19 anonim ***** válasza:
31%
65 kilóval husis nő vagy ha csak nem debella magas 172 cm fölött vagy, de az már inkább férfi mint nő
febr. 1. 18:50
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mindenki nagyon szép nőt akarna, csak nincs rá lehetőségük ezért állnak rá az átlagosakra is
febr. 1. 19:08
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem végeztem ilyen jellegű felmérést magamon, de soknak tűnik az a 70-80%.

F

febr. 1. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!