Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vogel Evelin jó csajnak számít, nektek bejön?
2: Igen, ez tipikus. Addig vonzó egy férfi, amíg másokkal olyan, de vele nem. Legyen határozott, tudja érvényesíteni magát, néha azért otthon is hordja a nadrágot, de ne mindig és csak akkor, ha a nőnek ez nincs ellenére.
Engem taszít az ilyen nő és nem külsőre.
Nem csak abban az interjúban. Van egy felkapott kép, amin a zászlót kezében tartó MP mellett áll egy piros ruhában. Meg több olyan piros ruhás is. Na, azokon pl. még kövérnek, kövérségét leplezni akarónak is látszik. A haja mindenhol nagyon lelapuló. Van néhány kép, amin az arca legalább egész szép.
Nem tudni. Élőben kéne látni rendszeresen, ismerni. Nekem így nem tűnik jó nőnek, konkrétan nem is értem, hogy MP-t hogyan "kaphatta meg". Azért annak a pasinak, ha csak a külsejét nézzük, még egy alkalom erejéig sem lenne szüksége ilyen nővel foglalkozni, bőven jobbakat összeszedhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!