Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak tényleg a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tényleg a legtöbb nő bejön, tehát a férfiak 80 százaléka összejönne a nők 70 - 80 százalékàval ha csak a külsőt nézzük?

Figyelt kérdés
febr. 1. 18:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez addig igaz,amíg csak szexről van szó, akkor tényleg eléggé lent van a léc a legtöbb férfinél, simán lefekszenek olyannal,aki nem kifejezetten az esetük,de párkapcsolatra nem jönnek össze vele.
febr. 1. 19:21
 12/19 anonim ***** válasza:
60%
Én mindenkivel lefeküdnék, aki arcra egy minimálisan vonzó.
febr. 1. 19:22
 13/19 anonim ***** válasza:
71%
Igen ők bazira elfogadóak, "csak" legyen vékony hosszúhajú, széparcú lány és kész.🤭Nem baj ha picit nagyobb fenék, na azt is "elnézik"😄
febr. 1. 19:59
 14/19 anonim ***** válasza:
53%
13. Vekony nonek jo a nagy fenek, fokent hogy az formas nem úgy mint a kover non akin inkabb egy kamion platojara hasonlit az a fenek..
febr. 1. 20:13
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
A legalább 170cm nőnek elnézik "akár" a 60-65 kg-t is, ha amúgy gyönyörű. Lásd, valamelyik fenti komment. Közben meg a 170cm/60kg a normál BMI alsó tartományában van. Mindig mikor írják a férfiak, hogy a nőknek csak a Chad vagy ki jó, bezzeg nekik jó egy átlagos lány meg tök szép nők képeihez írják, hogy full átlagos meg semmi extra, jókat mosolygok.
febr. 1. 21:10
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Baromira nem vagyok husis, ugyhogy nem talalt :)

Izmos vagyok, mert sportolok, az izom pedig nehezebb, mint a zsir.

56 kilo vagyok, 160 cm, egy deka felesleg nincs rajtam, aranyom :)

febr. 1. 21:42
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Igen mi férfiak elfogadjuk a duci nőket is na visszafelé ez már nem megy nektek csak egy férfi típus jön be a legtöbb nőnek izom és státusz.
febr. 2. 01:08
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
A férfiak elnézőbbek és a többség nem a szex miatt ahogyan azt egyesek hiszik.. meg egy kiehezet kan is 1 hónap után mar lecsendesul. Sok ferfi van aki megoleli a nojet gyakran es nem nyulkal ala mert a dugas miatt teszi .. az meg hogy valakinek jo a libidoja inkabb orulni kellene neki .
febr. 2. 01:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem simán. Ismerek olyan exmodell fiút, aki most egy csutka átlagos nővel van. Leesett az állam, amikor megláttam őket instán...
febr. 2. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!