Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
3800 én imádom a házamat, jelenleg más városban sem tudnám elképzelni az életemet, de amint esélyes egy ilyen disztópia, egy ekkora f@szság megvalósítása...húznék is a francba. Nem kell nekem egy incifinci kispöcsike által tönkrevágott ország. A deviáns az te, meg a hozzád hasonlók vagytok, nem pedig a feminista, tehát normálisan gondolkozni képes nők.
Az a baj, hogy itt nem a szennytől szabadulna meg az ország, hanem az értelmesebbjétől, és maradna itt a sok ütődött, meg az öregek.
Normalitás: Párkapcsolat, családalapítás, gyerekvállalás, legalább egy minimális hazaszeretet, normális értékrend.
Deviancia: Önzés, szélsőséges feminizmus, gyerek helyett kutya, férfi helyett női kommuna, férfigyűlölet.
Az egyik oldalon nagyjából a nőies nő van, a másik oldalon pedig a férfias nő (aminek végső formája a nőnek hazudott férfi, és itt nem a nemi szervekről van szó feltétlenül).
Nagyjából ez különbözteti meg a két térfelet.
Aki 2024-ben feminista, az nem normális. Emellett szép kis gyűlöletkeltés az öregek ellen, mintha ők kevesebbet érnének. Tipikus szélsőlibsi vonás.
Incel rabszolgája? LOL. Szabadon választhatnál párt, ugyanúgy mint most. Ennyire nehezedre esik gondolkodni?
"Szabadon választhatnál párt, ugyanúgy mint most."
Kivéve, hogy, ha nem köteleződik el, akkor a te világodban éhendöglik a 22. Szülinapja után, a valóságban meg vagy akkor áll munkába, vagy még tanul 22 évesen.
Apró ámbátor szembeötlő különbség a víziód és a most között.
"eléggé szúrja a szemem a sok femináci "nő" , akik konkrétan a normális helyett a devianciát választják tudatosan, és még külföldre is hajlandóak elmenni emiatt"
Tévedsz. Pontosan a devianciát elkerülendő megyünk külföldre :D Kinek kéne egy ronda, buta, aljas agresszor. És így mi tisztulunk meg a szennytől, te meg rinyálhatsz hogy egyre csak nő a férfitöbblet 😁
“Lehetne találni értelmesebb intézkedéseket, amiket akár lenne is esély tényleg bevezetni”:
Viszont mindenképp olyan intézkedés, ami a társadalmi problémának a problémát, nem egyéninek. Ehhez mindenképp hozzátartozik, hogy a nőknek rosszabb lesz, mint ma. Most az a gond, hogy a nők túlságosan előnybe kerültek.
“ végül magányosan elpusztulnak egy teljesen értelmetlenül leélt élet után. ”:
Az én szemszögemből ez úgy néz ki, hogy leírtam valamit az oldalra, amit nem is vettem komolyan, nem védtem meg rendesen meg ugyanígy kishitű voltam arra gondolva, hogy ilyesmire úgyse vevők az emberek, hiába van igazam.
3 évvel később egyszer csak azt látom, hogy az elveszettnek hitt gondolataim felbukkannak és az oldal történetének legnépszerűbb/legsikeresebb kérdését generálják, ráadásul a válaszolók többsége feminista nő nem valami darknet incel típus.
Komolyan félek, hogy ha tényleg forradalom lesz Budapest utcáin, majd engem fognak keresni a rendőrök, mint valami vezér alak, holott újabb 3 éven át inaktív voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!