Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire redflag ismerkedésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire redflag ismerkedésnél, ha valakinek nem volt 30évesen párkapcsolata? Hogyan, és hol kezdjek el ismerkedni, ennyiidősen tapasztalat nélkül?

Figyelt kérdés

Én lennék ez a valaki. :D Oka pedig:

Sajnos tinikoromban sokat szorongtam, illetve iskolai bullying miatt iskola és otthon között mozogtam. Ha valaki közeledni próbált, vagy nem vettem a jeleket, vagy nagyon szorongtam és az egészet elrontottam így ismerkedés nem lépet újszintre. Online ismerősökön kívül nem volt más társaságom. 18éves koromban előjött nálam egy autóimmun betegség, ami miatt rengeteget fogytam. 175cm és 45-50kg közt mozogtam, így már külsőre sem voltam valami széplátvány. Jelenleg mentálisan meg fizikailag is összekanalaztam magam. Viszont most kezdtem el azon rágódni, hogy egyedül vagyok, meg mennyi mindenről maradtam le fentebb írt dolgok miatt. Jelenleg is munkahely meg otthon közt mozgok, próbálok karriert építeni másodállásban vállalkozóként lépésről lépésre, de ez mellett még szívesen ismerkednék is, csak hát nem tudom hogy hol és hogyan is kéne.(tapasztalatlan vagyok ezen a téren) Tinder és társai túlságosan kirakat, meg nagy a kereslet és kínálat. Élőben pedig mindenki a telefonját nyomkodja, ha véletlenül valakivel össze is nézek, és úgy tűnik hogy a szimpátia kölcsönös, mert egymásra mosolygunk, akkor sem tudom hogyan tovább. Hogy kéne nyitnom felé? Illetve, nem tudom merre lehetne még ismerkedni élőben, mert szórakozóhelyek nem az én világom. Illetve, sok más szabadidős tevékenységnél pedig összeszokott társaságok vannak, ahova egyedül nagyon nehéz becsatlakozni.

Így hát nem tudom merre és hogyan is lenne érdemes elindulni.

Elnézést ha kicsit összevisszaságot kanyarítottam ide, csak kiírtam magamból ami most a fejemben motoszkál.

30/f

tegnap 23:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Nagyjából tudod szerintem mely helyek azok, amik neked otthonosabbak, és melyek nem. Ha bizonytalan vagy, tapasztald ki. Még az is lehet hozzászoksz olyan helyekhez is, amik tőled idegenek.

A nyitást kétféle módon teheted meg. Vagy elmondod, mi a szándékod.

Vagy nem feded fel azonnal, hanem csak simán beszélgetsz.

A legjobb az, ha kérdéseket teszel fel a nőknek, kikéred a véleményük. Ha pedig megindul a beszélgetés, igyekezz közös pontokat találni.

Érdemes lenne a testbeszédet is tanulnod, mert az sok mindent elárul a másikról, mivel az emberek nem mondják ki minden gondolatukat.

Az sem rossz, ha úgy indulsz neki, hogy egyelőre csak szokod a nők társaságát, váljék természetessé az, hogy nőkkel vagy.

Aztán ahogyan egyre többet vagy lányokkal, rájöhetsz arra, mi a te ismerkedési stílusod. Felismersz bizonyos helyzeteket is, stb.

Szóval szocializálódj, gyakorolj sokat.

ma 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!