Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van manapság lehetőség ismerkedni huszonévesen?
24 éves srác vagyok, egy éve fejeztem be az egyetemet, azóta egy kis cégnél dolgozom Komáromban.
Szingli vagyok, de kicsit meg vagyok lőve, mert van egy bejáratott rutinom, a megszokott arcokkal, így nem nagyon találkozom új emberekkel, különösen korombeli lányokkal.
Baráti körön keresztül néha megismerek embereket, de így is csak évente néhányat. Próbálkoztam önkénteskedős helyen, de korombeli nem sok volt. Időnként beülünk kocsmákba vagy pubokba is Győrben, de ott is csak elvétve vannak csajok.
A netes társkeresést úgy érzem kimaxlotam. Akivel matchelni tudtam Győr és Budapest között, azzal szetintem lematcheltem, de egyikből sem lett semmi, valahogy nem alakult ki olyan, hogy kölcsönösen érdeklődjünk a másik iránt. Mostanában már kínjában a társkeresőim csupa pécsi, debreceni és külföldi lányokat dobnak be, a közelből már alig.
Eddig úgy voltam a dologgal, hogy majd hozza magával az élet, de ahogy telnek a hónapok, nem nagyon látom, hogy mitől változna a helyzet.
Az önbecsülésemmel, önképemmel és úgy általában az életemmel elégedett vagyok, úgy érzem, hogy készen állok egy kapcsolatra.
Mit tudtok javasolni?
Ferfikent te kellene legyel a kezdemenyezo fel. Engem evekig nem szolitott le a kutya sem, tarskereson eddig mindig sikerem volt.
Mindennel jobban orultem volna, ha egy szimpatikus srac szemelyesen kezdemenyez nalam de ugy latszik, ez total kiveszett a maiakbol…
Oh, Yeah! Egyedül nőként egy részeg pasikkal zsúfolt szórakozóhelyen, ahol mindenki egyből be akar vinni a wc-re xopatni! Hogy ez nekünk, nőknek, miért nem jutott eszünkbe!? De jó, hogy jöttél!
Az utolsó ismerkedéseim a következő helyekről voltak:
- hobbi (mozgás)
- fesztivál
- buli
- másik hobbi, szintén sport
- munkahely
És ezek közt több olyan is volt, ahol egy ilyen ismeretség akár három újat is hozott. Pl a fesztiválon megismert embernek elmentem a szülinapi bulijára, ott szintén megismertem új embereket stb.
Évi három új ismeretség elég kevés.
De lehet, hogy kisvárosban tényleg nincs más lehetőség...
Nem tértünk el a tárgytól.
Ezt írtad:
"Időnként beülünk kocsmákba vagy pubokba is Győrben, de ott is csak elvétve vannak csajok."
Nem pubokba meg kocsmákba kell menni, ott úgysem mersz odamenni egy csajhoz. Szórakozóhelyre kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!