Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
"Vagyis annyi történt, hogy kitolódott az első tartós párkapcsolat kezdete.":
De 10 évvel ezelőtt nem volt 60% az incelek aránya. Akik ma tartós kapcsolatokban vannak, többnyire régen is volt nekik. A másik a béta balek jelenség:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Aki a kérdést feltevő nővel most összejön, az rosszabb kategóriában van az inceleknél. Erre ne mondjátok azt, hogy oké.
Tehát a 30 év körüli béta balekság bár javítja a mutatót 30 fölött, én nem mondanám rá, hogy ez lenne az egészséges kapcsolat egy magas értékű férfi számára.
Ettől függetlenül teszek egy jóslatot:
A mostani 23 éves férfiak 33 évesen is ugyanebben a helyzetben lesznek ugyanazzer az 50%+ incel aránnyal. Egy szép NA UGYE, HOGY IGAZAM VOlT moment lesz.
"Ebből jött ki átlagnak a 60% (ami nem = 60% incel!).":
A Tinder világában a felső 5% kap egyéjszakás kalandot, nem a férfiak alsó 60% -a.
"Vagy miért van "rosszabb kategóriában" aki kezd vele?":
Én majdnem simpeltem ilyen nőt. Más férfiak jobban fogalmaznak nálam, ha válaszolni kell a kérdésre. 39f incel itt vagy még?
3949, nem egy olyan családot ismerek, ahol van(nak) előző házasságból gyerek(ek) és vagy van közös, vagy nem, de 10+ éve működik.
Ha valaki annyira írtózik ettől, hogy inkább marad incel, mint, hogy családja legyen, az is az ő döntése. Mondjuk ezen a ponton elbizonytalanodok az involuntary részén a fogalomnak...
Nekem nem gond, ha valaki nem szeretne gyerekessel kezdeni, egyelőre én se tenném, mert macerásabb sokkal. De, ettől még alakulnak szerelmek ilyen felállással is. Az, hogy az itteni megcsömörlött, szűklátókörű (ezen a ponton már csak cel, elvégre az in-t már cáfoltad?) emberek a gyermeket a "hö felcsinálta a chad azt velem akarja fizettetni" szinten tudják csak értelmezni, már megint nem mások szegénységi bizonyítványa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!