Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 3941/4121 A kérdező kommentje:
Ettől függetlenül persze az egyik nem megy a másik nélkül, így természetesen a férfiaknak is változniuk.kell egyes dolgokban (chad jelenség megszüntetése például), de az alapvető probléma a nők kivételezett helyzetéből adódik.
okt. 27. 18:41
 3942/4121 anonim ***** válasza:
11%
3939: Ennyire elbagatellizálni is túlzás. Nyilván nem létfeltétel vagy az egészség feltétele szigorú értelemben véve, de nekem senki ne mesélje már be, hogy rendben van egy teljes életen/aktív időszakon át nélkülözni, HA amúgy (nagyon is) lenne rá igénye az embernek. Hogy az a normális, ha ez nem hagy nyomot az emberen, meg sem kottyan neki, mert a szex csak a cseresznye a hab tetején, kvázi egy jelentéktelen, elhanyagolható kis extra az életben, ami jó ha van, de egyáltalán nem probléma, ha nincs akár soha.
okt. 27. 18:45
 3943/4121 anonim ***** válasza:
Az a 60% valahol le volt bontva életkorra, és ott látszott, hogy 18 évesen még a többségnek nincs partnere, 29 évesen pedig már van. Ebből jött ki átlagnak a 60% (ami nem = 60% incel!). Vagyis annyi történt, hogy kitolódott az első tartós párkapcsolat kezdete. Ami nem is csoda, ha a felnőtté válás körüli változásokat nézzük: régen 7-8 évesek egyedül mentek iskolába, ma ez kb 12. A fiatal felnőttek tovább laknak otthon, tovább tanulnak, stb stb stb.
okt. 27. 18:50
 3944/4121 anonim ***** válasza:
3942: nem tudom mit szeretnél hallani. Amit leírsz, az szerintem pont megfelel a harmadik szintnek, ahol a szexen kívül a szeretet, család, barátság, valahova tartozás szerepel még. Az meg objektív tény, hogy víz nélkül nem lehet élni, szex nélkül meg lehet.
okt. 27. 18:55
 3945/4121 anonim ***** válasza:
7%

"Vagyis annyi történt, hogy kitolódott az első tartós párkapcsolat kezdete.":

De 10 évvel ezelőtt nem volt 60% az incelek aránya. Akik ma tartós kapcsolatokban vannak, többnyire régen is volt nekik. A másik a béta balek jelenség:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Aki a kérdést feltevő nővel most összejön, az rosszabb kategóriában van az inceleknél. Erre ne mondjátok azt, hogy oké.

okt. 27. 18:58
 3946/4121 anonim ***** válasza:
7%

Tehát a 30 év körüli béta balekság bár javítja a mutatót 30 fölött, én nem mondanám rá, hogy ez lenne az egészséges kapcsolat egy magas értékű férfi számára.

Ettől függetlenül teszek egy jóslatot:

A mostani 23 éves férfiak 33 évesen is ugyanebben a helyzetben lesznek ugyanazzer az 50%+ incel aránnyal. Egy szép NA UGYE, HOGY IGAZAM VOlT moment lesz.

okt. 27. 19:00
 3947/4121 anonim ***** válasza:
100%
3945, azért, mert a csajnak gyereke van? Vagy miért van "rosszabb kategóriában" aki kezd vele?
okt. 27. 19:01
 3948/4121 anonim ***** válasza:
7%

"Ebből jött ki átlagnak a 60% (ami nem = 60% incel!).":

A Tinder világában a felső 5% kap egyéjszakás kalandot, nem a férfiak alsó 60% -a.

okt. 27. 19:01
 3949/4121 anonim ***** válasza:
12%

"Vagy miért van "rosszabb kategóriában" aki kezd vele?":

Én majdnem simpeltem ilyen nőt. Más férfiak jobban fogalmaznak nálam, ha válaszolni kell a kérdésre. 39f incel itt vagy még?

okt. 27. 19:03
 3950/4121 anonim ***** válasza:

3949, nem egy olyan családot ismerek, ahol van(nak) előző házasságból gyerek(ek) és vagy van közös, vagy nem, de 10+ éve működik.

Ha valaki annyira írtózik ettől, hogy inkább marad incel, mint, hogy családja legyen, az is az ő döntése. Mondjuk ezen a ponton elbizonytalanodok az involuntary részén a fogalomnak...

Nekem nem gond, ha valaki nem szeretne gyerekessel kezdeni, egyelőre én se tenném, mert macerásabb sokkal. De, ettől még alakulnak szerelmek ilyen felállással is. Az, hogy az itteni megcsömörlött, szűklátókörű (ezen a ponton már csak cel, elvégre az in-t már cáfoltad?) emberek a gyermeket a "hö felcsinálta a chad azt velem akarja fizettetni" szinten tudják csak értelmezni, már megint nem mások szegénységi bizonyítványa.

okt. 27. 19:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!