Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
1540, igazából Budapest érné meg. A magánovik adhatnak többet, nem feltétlen teszik meg, de épp azt veszik el, amit szeretek a munkámban. Nem akarok bazsajogni, mikor a gyerekkel komoly gondok vannak, csak azért, mert apu extrán adományozott. Az a személyiségemmel és a gyerek érdekeivel is szembe menne.
Budapesten viszont a normál ovik is kerületi pótlékkal és egyéb juttatásokkal licitálnak egymásra. De, a családom itt él, úgyhogy egyelőre maradok. Ha nem emeltek volna, akkor valószínűleg felkényszerülök Pestre, az lett volna a memekülő út.
"A családi háttérből annyit kaptam, hogy "jajj Fiam, csak munkahely legyen, nem fogunk ám eltartani... :D " igen, ilyen téren szerencsém van, de szívesen elcserélném átlagos anyagi, de stabilabb érzelmi háttérre a dolgot :) nem panaszképp, mert tényleg szerencsésnek gondolom magam, csak egy tény.
15:06 Vettem anno a könyv kiadását tekintve a kanadai átlagbért..
Majd: "kutatások szerint elég évi 186 ezer dollárral, azaz 42 millió forinttal többet keresniük, mint az előnyösebb külsejű rivális szívtiprónak, és máris seperc alatt kiüthetik a langalétát nyeregből."
A különbség kb. Ötször annyi volt...
Remélem, hogy meg tudsz cáfolni, mert a magyar példa szerint ez több jelenleg, mint bruttó 3 millió forint egy hónapban. :( 36F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!