Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
13:06 Jogos! Kíváncsi vagyok a további tudományos kutatásokra. Jelenleg ezt találtam:
"A depresszió kialakulásában jelen van valamilyen mértékű genetikai meghatározottság, hiszen ikervizsgálatok azt találták, hogy ha egypetéjű ikerpár egyik tagja depressziós, 43% a valószínűsége, hogy a másik tag is depressziós lesz. Kétpetéjű ikreknél ez az arány 20%. Nagyobb valószínűséggel fordul elő depresszió olyan egyénnél, akinek a szülei közül egyikük vagy mindketten depressziósok, szorongásos zavarral küzdenek, esetleg alkoholisták"
Ha képes vagy elmondani értelmesen, logikusan, nem kizárva a korábban leírt információkat saját magamról, akkor elfofadom az álláspontod. Addig üres szónak tekintek minden ilyen kommentet.
“És ki a hibás hogy abbahagytad a versenysportot? Ki a hibás, hogy egyedül gyalogolgatsz, míg mások kellemesen labdajátékozva ismerkednek?”
És ki a hibás hogy abbahagytad a versenysportot? Ki a hibás, hogy egyedül gyalogolgatsz, míg a Chadek kellemesen egész napos Fortnite -ozás közben hívják házhoz a nőket Tinderen? (megtörtént eset valamelyik streamerrel)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!