Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Nyilván nem plátói, hanem megélt szerelemről volt szó, hiszen arról beszéltem, hogy ki mit akar az életben. Evidenciákat ne kelljen már magyarázni. Csak lejáratod magad.
Erre már válaszoltam korábban. Semmilyen erőszak nem lenne legalizálva. A nő bármikor mondhat nemet.
Vannak haverjaim. Olyan szoros bensőséges barátaim valóban nincsenek. De szerintem ez is a külsőm miatt van. Ki akarna felvállalni egy ilyen barátot?
Véleményem szerint csak konstruktív gondolataim voltak. Emellett mi a betegségnek a fertőzöttjei vagyunk, nem a terjesztői...
De ha te magad is belátod hogy ronda vagy, akkor hogy várnád el egy nőtől hogy megengedje hogy hozzáérj???
Amikor még az örömlányok is válogatnak, hiába ott a pénz érte….
Furcsa látni, hogy miközben más “incel” kérdés alatt jó, ha 100 válasz összegyűlik, miközben itt már 1440(!) -nál tartunk.
Tényleg ennyire rettegnének a feministák? Lehet, hogy ebben a programban tényleg van valami.
Egyébként mostmár írok egy komoly kritikát is a programra. Az igazi gond, hogy lehetetlenség lenne megvalósítani komoly társadalmi ellenállás nélkül, mivel az emberek többségének nem közvetlen érdeke és manapság csak a közvetlen közeljövőre vonatkozó érdek szokott számítani.
- Boomerek és X generáció: Ők egy másik világban nőttek fel, amikor még minden jó volt és sajnos ebben a világban benne is maradtak. Náluk a piac még mindig “oké”, így fel se tudják fogni, hogy egy fiatal férfi miről beszél.
- Y és Z generációs Chadek és gazdag férfiak: A rendszer haszonélvezői. Annak fenntartásában érdekeltek.
- Y és Z gen Nők: Az élet számukra egy Disney film, aminek ők a főszereplői, mint hercegnő, vagy adott esetben jedi lovag. A média és simp férfiak teljesen átmosták az agyukat. Ébredésre amúgy sincs semmi szükségük.
Y és Z gen doofy béta balek férfiak: Érdekes módon ők védik a legjobban a rendszert. Ugyanúgy nincsenek sehol genetikailag és nem értek el semmit az életben, mint az incelek, de NEKI VAN barátnője. Ez az egy dolog kell neki, hogy felsőbrendűnek érezze magát, viszont a nő cserébe elvárja a feminizmust.
Y és Z gen incelek: Ahogy itt is látszik, a nagy részük Redpill cope -okban hisz(majd izmos leszek, igényes meg ápol és jönni fog a nő). Egy kisebb rész nem ért egyet ilyen programokkal eugenika miatt. Mondjuk ki, bizony létezik az a réteg is, aki egyetért mindennel… de nem fog felállni a Fortnite meg a Lol elől.
A valódi megoldás az, hogy először is el kéne jutnunk egy összetartóbb társadalomhoz, ami nagyjából egyedül háború útján lehetséges - ott viszont meghalnának a férfiak, helyreállna a párkapcsolati piac és nem kéne ilyen based antifeminista törvényeket bevezetni.. viszont akkor meg visszajutunk ugyan ide és lehetséges, hogy ez így ment mindig is. Fejlődés -> stagnálás -> elégedetlenség -> háború -> nem kell megváltoztatni semmit, de megy előlről minden és sose jutunk el a Marsra persze.
1463 de, kéne erőszak, már írtuk, le is vezettük nagyon szépen jópárszor, csak te jól láthatóan az ész érveket telibe letojod.
1464 ez az, fogj mindent IS a külsődre....vsletlenuls sem azért nincsen semmilyen szoros kapcsolatod, mert borzalmas személyiséged van....
1465 nem fertőzöttek vagytok, hanem sikertelen incelek.
1468 a nagy f@szságon kívül nincsen benne semmi.
Én pl azért írok és olvasok itt mert ez az egész egy kész katasztrófaturizmus....
Nekem nem kell topmodell nő. A saját szintemen szeretnék párt találni. Elfogadom ha ronda, túlsúlyos stb. (Nyilván nem a 200 kilós egészségtelen emberre gondolok, aki fel sem bír állni a fotelból.) Mint mondtam, szerintem igazságtalan, hogy a külsőm miatt egész életemben egyedül legyek.
Megfogalmazom az utolsó mondatodat másképp: izgatja a fantáziádat a program (mi lenne, ha...?)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!