Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
1449, Kérdező, tedd hozzá azt is, hogy ha egyszer mégis módodban állna alávetni magad a műtétnek, és mondjuk "sikeres" is lenne, jönne az idő, és szétcseszné az egészet... Ezt onnan tudom, hogy rajtam (33 éves vagyok) konkrétan torzított az öregedés. Volt egy egyértelműen hosszúkás forma (az sem volt előnyös, de nagyjából szabályos), és lett valami meghatározhatatlan, amorf izé.
Bár majd jön ápoltságmániásunk, hogy nem baj, akkor újabb műtét... Amúgy gondolom, szerinte az is minden további nélkül megvalósítható, hogy porrá zúzzuk az egész arcot, és onnan építjük újjá. Sima ügy annak, aki szorgalmas, rendes és ad magára 😉
1449
Nem a leghelyesebb arc a hasonló, de nem is a legrondább azért.... Ha normális személyiség van ég, ilyen archoz, akkor van esély a nőknél.
A feminista és a femináci az 2 különböző dolog.
Én szerelemről írtam, nem dugásról. Nem tudsz olvasni?
Ami pedig a gyerekem által örökölt külsőt illeti... Hát pont ezért kéne megváltoztatni az egész rendszert pl. egy ilyen csomaggal. És akkor a gyerekem, ha ugyanilyennek születik, még mindig élhet normális életet.
Hát én még nem láttam.
#1457: "Én szerelemről írtam, nem dugásról."
Aha. És mondd csak, mi a véleményed a plátói szerelemről, ha már így témánál vagyunk?
Az semmit sem jelent, hogy te mit látsz és mit nem. A tény, hogy neked még barátaid sincsenek önmagában elég bizonyíték arra, hogy neked a belsőddel is súlyos problémák vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!