Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
1471 az a baj, hogy a te szinteden konkrétan nincsen nő.... Nem a külsőd miatt vagy sikertelen, hanem mert egy nagy 🍆 vagy, de ezt is elmondtuk már jópárszor.
Igen izgatja a fantáziámat. Legalább ki lehetne nyiffantani az incikéket és vissza lehetne állni normálisba.
"A saját szintemen szeretnék párt találni."
Ahogy 1472-es is írta, a te szinteden nincs nő.
"Mint mondtam, szerintem igazságtalan, hogy a külsőm miatt egész életemben egyedül legyek."
Nem a külsőd miatt, ezt is tisztáztuk sokszor.
1472-1473, szerintem van olyan csúnya nő, aki mellé megkeseredett és szélsőségesen gondol a férfi nemre, antiszociáli és magányos. Lehetne találni a kérdező szintjének megfelelőt. Én abban kételkedek, hogy a kérdező boldog lenne vele.
Két negatív, rossz személyiségű ember nem fog pozitívat adni egymásnak. Legfeljebb a saját sztereotípiáikat erősíthetnék meg ezáltal. Azt is kétlem, hogy valós vonzalom alakulna ki bámrelyik fél részéről. Azt meg végképp kétlem, hogy kielégítő lenne a szexuális életük, hiszen a jó szex a kölcsönös adáson és nem az elvételen alapul. Nem kivenni kell a saját örömödet, hanem tenni a másikéért.
Az én, én, én remekül érződik a csomagon is, kétlem, hogy az ágyban (vagy bárhol az életben) ne így lenne. Ahogy egy megkeseredett, gyüllölködő nő se tudná a pozitív érzelmeket bevinni, se a kapcsolatba, se az ágyba, a vágyat, a szerelmet, az őszinte érdeklődést, törődést stb.
Szóval, olyanok lennének várhatóan, mint a viccek házsártos házaspàrjai. Én ebben látom a buktatót, nem abban, hogy "nincs" ilyen nőben.
Épp ellenkezőleg. De nem írom le újra, amit már 10x leírtam, úgysem jut el az agyadig.
Nem vagyok sem ápolatlan, sem számítógépfüggő. Adok az öltözködésre, tisztálkodom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!