Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alazzak az incelek állandóan a 30+os nőket?

Figyelt kérdés
Lelakott, asszonyos,oregecskedő, kifutó széria és hasonló kedves szavak. Mi bajuk az inceleknek ezzel a korosztallyal amiért ilyen módon érzik szükségét megnyilvanulni? Miért kell bántani őket csak azért mert telik az idő?
tegnap 16:49
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
90%
Ezek az incelek se fiatal pasasok, tuti nem 20on évesek írogatják ezt.
tegnap 16:51
 2/41 anonim ***** válasza:
91%
Minden nőt aláznak, mert a nők le se bagózzák őket és ilyen kicsinyes, gyerekes módon próbálnak bosszút állni. Nevetségesek.
tegnap 16:57
 3/41 anonim ***** válasza:
80%
Engem nem zavarnak, sőt jókat nevetek rajtuk.
tegnap 17:01
 4/41 anonim ***** válasza:
21%

Nem csak incelek. Ha nem tűnt volna fel, ez általános reakció sokaknál, ez a fajta leszólás. Vagy azért mert savanyú a szőlő, nem kaphatná meg a másikat és akkor inkább jól leszólja. Vagy pont így akarja megkapni, hogy letöri az önbizalmát.

De van egy fontos dolog, amiről sok nagyképű és elszállt nő megfeledkezik. Nem minden kritika ilyen beszólás, nagyon sokszor valós kritika és valós probléma ami megfogalmazódik! Csak sokan sértődött módon egyből támadásnak veszik, ezzel hiteltelenítik, bele se gondolnak, még akkor se ha ők maguk voltak azok, akik már eleinte támadtak, a másik csak rámutatott erre. Pl hogy bunkó, flegma, kihasználós vagy nagyképű volt a másik féllel, aki mondjuk semmi rosszat nem tett neki. Elég gyakori azért ez is.

tegnap 17:03
 5/41 anonim ***** válasza:
82%
4-es, ne haragudj, milyen "valós" kritika az, amely kvázi idegen ember szájából, kéretlenül rádömlik és a korodat (is) tartalmazza. Nem tudom, milyen kontextusban lehet valid bármi, ami azzal akar valakit sértegetni, hogy hány éves. Ez nem kritika, hanem egy teljesen felesleges és proli beszólás.
tegnap 17:14
 6/41 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező, mit foglalkozol ezzel? Két vagy három hülyegyerek unatkozik és írogat ide minden létező baromságot, amit kifosnak az agyukból, ember nincs, aki komolyan veszi őket.

Én is harmincas nő vagyok, de nagyon jókat röhögök rajtuk, mivel annyira valóságtól elrugaszkodott dolgokat találnak ki állandóan.

tegnap 17:32
 7/41 anonim ***** válasza:
19%
Kérdésben a válasz
tegnap 17:32
 8/41 anonim ***** válasza:
66%
"Vagy pont így akarja megkapni, hogy letöri az önbizalmát." Na ez az, amit az ilyen pasasok sosem értettek a nőkben. Hogy ez nem így működik. Ezzel kizárólag csak egy dolgot lehet elérni a nőknél. Hogy megutálják az ilyen pasikat, kerüljék őket, ahol csak tudják. Akárhányszor így akart nálam elérni bárki bármit, én a végére mindig eljutottam oda, hogy azt se akartam, hogy hozzám szóljon vagy hozzám érjen. Soha senkinek nem volt semmi esélye, aki így indított. És kétlem, hogy ezzel más nőknél bármit is elértek volna valaha. Annyira kibaxott gyerekesnek, éretlennek kell lenni ahhoz, hogy valaki így próbáljon célt érni, hogy az elképesztő.
tegnap 17:37
 9/41 anonim ***** válasza:
27%
5-ös, én nem ezt mondtam, de ez hogy te konkrétan szalmabábozol az állításommal, a többi sértett nő pedig lepontozza a 4-es kommentet, tökéletes bizonyítéka a jelenségnek, hogy létező. Szóval ha ok nélkül szólnak le valakit, az aljas, manipulatív és sértő. DE! A mai világban nagyon sok nő már az egyébként jogos kritikát is sértő támadásnak veszi. És ez probléma. De mondom a példát, mert úgy látszik az utolsó mondatokból se jött át a lényeg. Tehát adott nő mondjuk bunkó egy munkahelyen, tolakodik, tiszteletlenül beszél másokkal, hangos ordenáré módon vihog és ordít, mindenkit zavar. És akkor egy ponton egy férfi ezt megunja, és szól neki hogy amúgy ez egy munkahely, talán viselkedni kéne. Mit tesz a sértődött, hülye nő? Nekiáll mártírkodni hogy őt bántják, csak gonoszságból támadja ez a jóember, csak azért mert ő nő és aljas szexista bántalmazás, biztos irígy rá, vagy frusztrált mert vele sose szexelne stb. Na így már megvan miről beszélek? Esetleg ismerős? És manapság ez is legalább akkora problémává nőtte ki magát sok nő idióta és túltolt, sértődött egója miatt, mint amikor tapló módon szólnak be amúgy jófej nőknek ártatlanul. De ez is némileg nőkritikus válasz, szóval mehet ismét a rommá lepontozás, mert a valóság az nektek sértő... Nem véletlen mondtam, hogy sokaknál itt ez a szint.
tegnap 17:42
 10/41 anonim ***** válasza:
36%

Egyrészt nincs bizonyíték arra, hogy csak az incelek írnak negatívan a 30-as nőkről. Másrészt, az incel errefelé szitokszó, amit arra használnak, hogy a másik érveit semlegesítsék.

Harmadrészt nem tartom helyes útnak, ha bizonyos nők elhitetik magukkal, hogy csak az incelek szidják a 30-as nőket, mert egy teljesen ferde valóságot építhetnek fel maguknak. A tény ugyanis az, hogy az esetek többségében egy 20 nő mindig kívánatosabb lesz, mint egy harmincas, már csak a biológiai érettség/utódnemzés szemszögéből is.

Természetesen vannak 30 felett is jó nők (Sarka Kata, Palvin Barbi), de azért az átlag 30-as nő nem úgy néz ki, mint ők. Ellenben a 20 évesek közül még az átlagos nők is kívánatosak tudnak lenni. Ez a véleményem.

tegnap 17:43
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!