Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alazzak az incelek állandóan a 30+os nőket?

Figyelt kérdés
Lelakott, asszonyos,oregecskedő, kifutó széria és hasonló kedves szavak. Mi bajuk az inceleknek ezzel a korosztallyal amiért ilyen módon érzik szükségét megnyilvanulni? Miért kell bántani őket csak azért mert telik az idő?
tegnapelőtt 16:49
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
46%

"őrjöngő, köpködő, gyűlölködő idegbeteg" - csak nem magadat jellemezted 88%-os? Figyelj amikor feljöttem ide és elkezdtem olvasni a válaszokat, anélkül, hogy bármi sejtésem lenne róla, hogy kik vannak itt, teljesen elborzadtam... Próbáld már egy kicsit külső szemmel végigolvasni, hogy miket írsz és hogyan. Tudom, önkritika, önreflexió nélkül nehéz. A stílusod, mint egy elmebetegnek azonnal felismerhető és beazonosítható.

És nem, továbbra sem állja meg a helyét az, hogy azért, mert egy 29 éves nő majdnem 30 lett, adja lejjebb az elvárásait, és mindenképpen állapodjon meg, igen bár ezt nyíltan nem írod le, de akinek 2-nél több IQ-ja van nyilván levágja, hogy akár a magadfajtával. Hiszen a társaddal együtt hosszasan sírtok a további hozzászólásokban, hogy mennyire nem találtok nőt. Erről szól az egész.

tegnapelőtt 21:56
 32/56 anonim ***** válasza:

tbf a fiatalabbakat is alázzák, csak más okok miatt (össze vissza dugnak/nem tudnak jól szolgálni, pl főzni/felszínesek/pénzéhesek/férfigyűlölők stb)

a 30as nők felé csak más fajta frusztrációt éreznek, szóval feléjük nem a megszokott slágert tolják.

tegnapelőtt 23:09
 33/56 anonim ***** válasza:
51%

Többnyire azt szokás mondani, hogy bizonyos nőknél 30 fölött történik meg az a bizonyos "falnak ütközés". Szóval itt arra kell gondolni, hogy van XY nő aki fiatal korát végig "bulizza" (értsd fűvel-fával...) aztán eljön neki az a pillanat amikor szembesül vele, hogy a fiatalsága elmúlt, már nem hajlandó vele szinte egyetlen normális, jóképű, fiatal pasi sem kezdeni és a számára "nyomik, lúzerek" kezdik el betalálni lépten nyomon, de egy idő után már ők sem.

Az nettó baromság, hogy húzunk egy határt, hogy 30 fölött ez meg az történik, az pedig még inkább ha ezt érvényessé tesszük minden 30 fölötti nőre. Vannak 40-50 fölött is nagyon dekoratív nők, akik megtettek mindent azért, hogy "idősebb" korban is fiatalosak maradjnak, esetleg olyan jó genetikai adotsságaik vannak, hogy különösebb erőfeszítés nélkül is ilyenek maradnak.

De azért valljuk be tényleg nem ez a gyakori. A legjellemzőbb dolog a brutális elhízás. És itt nem a "felszaladt +5-10kg" kategóriáról beszélünk, hanem amikor tohonya, szétfolyó, zsíros gorillává nőnek egyesek. Ez rohadt nagy igénytelenség, mert nyilván ahogy öregszik az ember lassul az anyagcsere, de azért van egy határ ami után nehéz ezzel magyarázni a dolgokat.

tegnap 06:20
 34/56 anonim ***** válasza:
45%

"Hiszen a társaddal együtt hosszasan sírtok a további hozzászólásokban, hogy mennyire nem találtok nőt. Erről szól az egész."

Nem. Egyáltalán nem erről szól az egész, ami itt folyik (bizonyos) GYIK-es nők részéről a kritikusan megnyilvánuló férfiak ellen, az nem más mint a politikai propaganda eszköze, amit karaktergyilkosságnak nevezzünk: teljesen eltereled a figyelmet a másik fél érveiről és a másik fél személyét próbálod meg lejáratni úgy, hogy leincelezitek a másikat, és azzal semlegesíteni akarjátok az érvet.

Ez pedig egy óriasi érvelési hiba:

[link]

Ha nem értesz egyet a másikkal, akkor tartsd be a vita szabályait, és hozz valódi érveket. A személyeskedés nem érv.

Nincs bizonyíték arra, hogy csak incelek kritizálnák a 30-as nőket. Nekik az egész világgal van bajuk, egy 20 évesről sem mondhatnak túl sok jót. Én sem vagyok incel, innen az oldalról 2 barátnőm is volt. Ahogy arra sincs bizonyíték, hogy a nőket csak sikertelen férfiak kritizálnák. Vannak hímsoviniszta nőcsábászok/kapcsolatban élő férfiak is, akik a saját csajukat sem tisztelik. Millió kérdést írtak ki már erről itt is. Erre van bizonyíték.

Ami engem illet, én világosan leírtam, hogy mit gondolok a 30-as nőkről. Azt is leírtam, hogy NEM az összesről gondolom azt, amit. Még a stílusba sem tudsz belekötni, mert korrektül fogalmaztam.

Az, hogy neked ez nem elég, és te el akarod érni, hogy az össszes 30-as nőt tartsem szexinek, mert neked az tetszene, hát sajnálom, nem fog menni.

Érveimben arra is kitértem, hogy a 30-as pasik is kapnak itt bőven kritikát (kifejezetten durvákat is) de veletek ellentétben én ezt el tudom fogadni, nem vagyok elfogult a nememmel szemben.

Még annyit hozzátennék, hogy a feminizmust én a GYIK-es lányokkal azonosítom. Amikor erről hallok, hogy feministák, akkor mindig a GYIK-es lányok jutnak eszembe, hogy biztos ilyenek.

Döntsd el te, hogy ez jó-e vagy rossz.

tegnap 07:31
 35/56 anonim ***** válasza:
60%

Ha tudnák az itteni nők, kik a valódi incelek...

Jártam egy iskolába, pont, hogy a leg jóvágásúbb, menő férfiak, akik után bomlott minden nő, voltak a legnagyobb hímsoviniszták, parasztok, bunkók.

A szürke kisegerek meg nem győztek alárendelődni, megfelelni a csajoknak.

Akik meg itt jönnek a mindenféle összeesküvés-elméletekkel, na az egy külön kategória.

Ártalmatlan figurák, akik nem igazán értik a világ folyását, kissé túlszeretett családmodellben.

tegnap 09:57
 36/56 anonim ***** válasza:
55%

Hasonló tapasztalatom van nekem is.

Húgom később összejött azzal a pasival, aki korábban az egyik legjobb (vagy konkrétan a legjobb pasi) volt az iskolában. El is jegyezte. Aztán a csávo olyanokat csinált, ami egyszerre vicces és félelmetes:

Mikor húgom szakítani akart vele, akkor a csávó kulcsra zárta az ajtót, és kidobta a kulcsot az ablakon. Aztán ha jól emlékszem, fel kellett feszíteni az ajtót, hogy ki tudjanak onnan jönni.

És ezt egy jóképű, a csajoknál népszerű srác csinálta. Meg csinált egyéb dolgokat is...

Na mindegy. #34 voltam, sziasztok.

tegnap 10:02
 37/56 anonim ***** válasza:
47%
Igen, valahogy én is azt tapasztatlam mindig, hogy a nőknél általában legnépszerűbb srácok a legnagyobb nőgyűlölők, akik semmibe veszik őket, megalázzák, csak egy-két "menetre" használják. Mégis ők a vonzóak a nők számára és ők fektetnek/fektettek meg akár 100+ csajt életük során. Milyen furcsa nem?
tegnap 10:18
 38/56 A kérdező kommentje:

És itt nem a "felszaladt +5-10kg" kategóriáról beszélünk, hanem amikor tohonya, szétfolyó, zsíros gorillává nőnek egyesek.

Köszönöm hogy konkrét példát hoztal a kerdesemre. MIÉRT KELL legorillazni valakit? Megint ez a nettó sertegetes. El van hizva. Nem elég ennyi? Minek a lealazo jelző? Te örülnél most egy ilyen nő helyében ha ezt olvasnad?

Ugyanez a 30,40+os nőkkel. Nem az a baj hogy kevésbé dekorativak idovel,hanem hogy feljön ide olvasni és konkrétan azt olvassa hogy ő mennyire csúnya mert megoregedett. És nem, hiába irja az egyik válaszoló hogy visszavagaskent kapjak meg ezeket a jelzőket,mind olvassuk a kategóriat hogy nem igy van. Általában akkor hangzik el a fuj 30+os nők amikor egy szintén 30 vagy 40+os férfinak vilagitunk ra hogy a tizeneves csajok nem az ő korosztálya. Olyankor nagy duzzogva eloadja hogy de a korosztályában lévő nők ilyen meg olyanok (és itt a fent említett jelzok hangzanak el ugy hogy egy 30+os nő sem sertette meg az adott incikét)

tegnap 14:17
 39/56 anonim ***** válasza:
31%

jajj hagyjuk már.... képzelem hogyan nézhetnek ki az itteni véleményvezér férfiak, akik véleményt mondanak a nőkről és állítólag nem incelek, de egyébként nem találnak nőt maguknak.

Tippelhetek? 40 kiló vasággyal, rohadt fog, kopaszodás, visszataszító csúnya arcberendezés, valami alja meló, alacsony kereset stb.

De ők elmélkednek azon, hogy 30 felett már általában felszalad a nőkre néhán kg. Ó véletlenül sincs ehhez semmi köze annak, hogy esetleg túl vannak egy terhességen, szülésen, vagy esetleg már megtalálták a párjukat. Igen sokan elkényelmesednek egy kapcsolatban, de hát neked hozzájuk nincs közöd, mert ugye ők már nincsenek játékban.

Az aki még nem szült, nem kelt el nyugodt lehetsz, hogy mindent megtesz azért, hogy formában maradjon, hiszen kint van a "húspiacon". Csak nyilván az a problémád, hogy valószínűleg ők sem állnak le veled és nem téged keresnek. Ami szerintem egyértelmű, hogy miért, az írásotokból teljesen lejön, hogy hol tartotok. Egy normális nőnek sem kéne ilyen férfi, ha 20, ha 30 éves.

tegnap 14:48
 40/56 anonim ***** válasza:
65%

34, attól, hogy belinkeled a te érvelési hibád oldalt, még nem tűnsz okosabbnak, mellesleg nem is jó hibát linkeltél be :D szóval erre nagyon ráfutottál, gondolod, hogy én nem ismerem ezt az oldalt?

A személyeskedés az teljesen más lenne, nyilván megvalósul bizonyos pontokon, ahogy részetekről is, de az, hogy azt állítom, hogy a másik linkelt kérdésnél hosszasan kifejtitek, hogy nem találtok magatoknak nőt az rohadtul nem ez :D Gondolom az van, hogy nem tudsz szöveget értelmezni.

Amit ti csináltok az egyszerű manipuláció. Felváltva próbálsz másokat győzködni, főleg a nőket ugye, hogy 30 felett már értéktelenek és felejtsék el a jó pasikat, majd többször hosszasan leírjátok, hogy nem találtok nőt magatoknak.

Tehát: Próbálod lehúzni a nők egóját, hogy neked/nektek könnyebb legyen nőt találni.

Eleve az állításod nevetséges, és a valóságtól elrugaszkodott, hogy egy 30-as nő már értéktelen, megcsúnyúl, meghízik stb és konkrétan kikéred magadnak, hogy mi ebbe hogy merünk belekötni, mert hogy igazad van!

De rendben, itt van a cáfolat:

Egyrészt már eleve az általánosítás nevetséges, már itt ezen a ponton nem érdemes belemenni egy vitába, hiszen aki ilyen kinyilatkoztatásokat tesz hogy mindenki/senki az eleve nem egy intelligens ember, ebből kifolyólag a látószöge bármilyen témát illetően korlátozott.

De rendben, tekintsünk el ettől.

Ma már egy 30-as nő korántsem olyan mint régen, bizonyított tény, hogy a mai kor embere lassabban öregszik mert más, kímélőbb az életmódja, nem használódik el annyira. Az ok a fejlettebb az orvostudomány, az egyszeri hétköznapi ember élete részévé vált az egészséges életmód, a minőségi táplálkozás, a sport már nem csak a gazdagabb réteg kiváltságai. Az egészséges életmód mellett ugyanúgy megjelent a mentálhigiénia fontossága ma már rengeteg eszköz áll rendelkezésre pl a stresszkezelése, és a stressz aztán egy komoly tényező az öregedésben. Szintén számos szépségipari termék áll rendelkezésre, megfizethető orvoskozmetikai beavatkozások a csapból is az folyik, hogy mit kenj magadra, mit egyél. Egy mai 30-as nő simán kinéz huszonévesnek, mert lelassul az öregedés folyamata, amire soha nem látott eszköztár áll rendelkezésre.

Ebből kifolyólag egy egészséges életmódot folytató nő, aki odafigyel a táplálkozásra, külsejére kb teljesen ugyanúgy fog kinézni 25 évesen mint pl 31 évesen, mert ez a néhány év kb meg sem kottyan egy embernek ma már. Nyilván az ilyen faktoroktól, hogy terhesség most tekintsünk el, az egy másik kategória, merem remélni, hogy nem ezeket a nőket ócsárolod, mert egy terhesség azért baromira megviseli a szervezetet. Nyilván nem mindenkinél van ez így, vannak akik 2-3 gyerek is bomba formában vannak.

Szóval miről is beszélünk... A másik, hogy abszolút kitolódott a házasság, gyerekvállalás időszaka, sok férfi (nem az incelfajta) meg sem állapodik 35 éves koráig, de tudok olyanról aki 38, 40-ig sem. Ők simán keresnek a saját korosztályukban nőket. Amelyik így 35-40 körül még mindig azon a szinten tart, hogy csak huszonéves, na az olyan is. Ő nem társat keres, hanem az egyetlen amire izgul az a fiatal életkor. Egy ilyen beteg ember, meg nem kell senkinek sem, jobb is ha ezekkel nem találkozik egy 30-as nő.

40 felett pedig megugrik a válások száma, ők is simán mennek a saját korosztályukra és a 30-as nőkre. És nyilván azért a 40 feletti korosztályban is vannak jóképű, sportos, jó egzisztenciával rendelkező férfiak.

Szóval akkor hogy is van ez a 30-as nő már nem kell senkinek? Nyilván ez egyedül Incellanden állja meg ez a helyét, sehol máshol.

Egyébként pedig akinek olyan a személyisége és/vagy jól is néz ki hozzá, az bármilyen korban találni fog párt magának a saját korosztályában, mert ezek az univerzálisan vonzó emberek.

A ti állításotok valahol ez lenne: huszonéves = vonzó

Normális emberek: jó humorú, csinos, szimpatikus egyéniség, akivel jó együtt lenni = vonzó

Remélem sikerült megérteni.

tegnap 15:31
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!