Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alazzak az incelek állandóan a 30+os nőket?

Figyelt kérdés
Lelakott, asszonyos,oregecskedő, kifutó széria és hasonló kedves szavak. Mi bajuk az inceleknek ezzel a korosztallyal amiért ilyen módon érzik szükségét megnyilvanulni? Miért kell bántani őket csak azért mert telik az idő?
tegnapelőtt 16:49
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:

49 na igen, csak épp az a csavar a történetben, hogy se én, se a 2 és fél pipás nem hozott ide semmiféle incel elméleteket. Távol áll, nem szoktam olyan helyekre járni ahonnan hozhatnék, csak a gyakorin látom néha. De azt se veszem át, és jó okkal. Sőt jobbat mondok, az incel szóval is itt találkoztam először, és szinte egyedül itt azóta is. De itt is csak azért, mert a 3 pipás féle selejtek mindenkire rásütik. Szóval ennyire ment félre, plusz az egyéb dolgaim is eléggé kizárják, hogy valóban incel lehessek. De erről egy ilyen szutyok oldalon nem fogok nekiállni mesélni.

Ellenben én rengeteg olyat láttam, hogy szélsőséges feminista mantrákat, akár hazugságokat szajkóznak egyes nők ezen az oldalon. Tények amiket ha megkapargatnánk, kiderülne nem igaz. Ha ezt leírod, állításuk szerint incel vagy. Hamis források, volt már hogy visszakerestem 1-1 állítást, és kiderült hogy hazugságot szajkózott 1-1 hülye nő. Én sokkal inkább látom itt az agresszív és elborult, szélsőséges feminizmus térnyerését, meg a férfigyűlöletet. Van pár inceletek, deal with it. Meg annál több trollotok. De ami történik, azt köszönjétek a 3 pipás féle agresszív selejteknek. Ha bevéditek az ilyet csak mert nő, akkor végképp.

tegnap 21:58
 52/59 anonim ***** válasza:
54%

Még valami, egy kis pontosítás:

A #42-es kommentemben ezt akartam írni:

*2-es típusú cukorbetegség alakulhat ki - szóval a valószínűségre hívtam fel a figyelmet.

Viszont eleget loptam itt az időt. Helloka.

tegnap 21:59
 53/59 anonim ***** válasza:

51, ó értem te nem, te ott sem voltál, azt sem tudod mi az, meg ki hol merre. Persze van ilyen tudod a pszichopaták sem feltétlen vannak vele tisztában, hogy ők azok, nekik ez a természetes működésük, aztán meglepődnek, hogy a társadalom hogy áll hozzájuk, esetleg bünteti őket. Valószínűleg ugyanezt éled át most te is.

Most szembesülsz a valósággal, a normális emberektől kapsz egyfajta megtorlást, ilyen az amikor egy online közösség lefuttat egy önszabályozást azzal, hogy kirekeszti, támadja a magadfajtát. Nyilván te ezt egyszerűen a gonosz nők támadásának érzékeled, de az biztos, hogy azok a férfiak akiket én ismerek, 100% hogy ugyanezen a véleményen lennének veled szemben, amin én vagyok.

Rendben, akkor türelmesen elmagyarázom neked, hogy pontosan ugyanazokat írod, amiket egy incel szokott. Ugyanúgy gondolkodsz, ugyanolyanok az okfejtéseid, ugyanúgy tekintesz a nőkre. Kinda incel, maradjunk abban.

tegnap 22:14
 54/59 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok túl gyakori ezen az oldalon, ezért beavatnál, hogy miket hívtok ti szélsőséges feminista nézeteknek? Mert amikor feljövök én tényleg mindig csak az incel kérdéseket látom.
tegnap 22:14
 55/59 anonim ***** válasza:

#54 azok a szélsőséges feministák, akik szerint a gyakoris trollok vadbarmok.

Úgyhogy az ő elméletük szerint minden normális felnőtt férfi is szélsőséges feminista, de ebbe ne menjünk bele.

tegnap 22:21
 56/59 anonim ***** válasza:
Mivan Tomika, ennyire unatkozol, hogy 2 fiókot üzemeltetsz, hogy megvédd saját magad? Az egyik elment aludni, csak a 88%-os profilod aktív már?
tegnap 22:27
 57/59 anonim ***** válasza:

48

"Mi van, ha 5 átlagjóska van a közelében nap mint nap akikre rá sem néz. Most őszintén tényleg akit elsőre elutasít, az onnantól kezdve ki van törölve az univerzumból, nem játszik? Az onnantól egy "súlyosan mentális/érzelmi/szociálisan alulfejlett incel"?

Ezt én írtam.

Te ebből gondolom megállapítottad a vércsoportomat is, ezt melyik egyetemen tanították?

Két büfészaktól meg egy egyéni vállalkozóitól kéne hasra esnünk, üzletasszony? Cipőd talpát esetleg lemoshatom?

Bár azt elismerem hogy az elit fölényeskedését azt sikerült elsajátítanod.

Én már látom amúgy, ti ide drámázni jártok, itt élitek ki magatok, amivel igazából nincs is semmi baj, másodjára is átgondolva.

azért írtam ezt egyébként, amit idéztél, mert nagyon túlsúlyba került manapság az első benyomás. Ahogy ahogy gyorsul a világ és a figyelmünk is rövidül, felszínesek is lettünk.

Ugye, ne ítélj elsőre, borítójáról a könyvet.

De simán lehet hogy ez egy rossz tanács. Azokért amit te is leírtál. Meg hogy jobb egyedül mint végigszenvedni egy rossz kapcsolatot aztán megint egyedül. Bár még mindig nem értem hogy ezt miért érted ilyen szélsőségesen. Tehát egy elmegy kapcsolatból lehet hogy tanulna. Mondjuk sajnos a vonzalommal nem lehet mit tenni. Azt meg kell tanulni, ezért csodás dolog a PUA (bár lassan már ez egy szitokszó, szinte senki nem tudja már mi ennek az eredeti jelentése)

Csak ugye te belekezdtél egy ilyen totális offenzívába, az ürügyed pedig, az hogy egy látszólag önbizalomhiányos lányt, az ún. incelek hamis érvelésükkel becserkésszenek, mert ugye máshogy nem juthnak nőhöz.

És TE, a hősnő, majd szépen rendet teszel itt, mindenkit a helyére.

(Amúgy én a 43%-os vagyok, ha ez ennyire fontos.. és amúgy már kicsaptam a tudodmit.. pont egy szőkére. :O vaszeg azért tudtam ezt ilyen nyugodtan leírni :))

ma 16:57
 58/59 anonim ***** válasza:

pontosan tudom, hogy te írtad, miből gondolod, hogy nem sejtem Tomika. És szerintem a 88%-os is te vagy, mert szerintem 2 profilból trollkodsz. Azért az elég furcsa, hogy mindketten szinte egymás után öntitek ugyanazokat a bullshiteket.

hm szóval a 2 diploma és a vállalkozásom neked semmi? Kíváncsi lennék, hogy te ellenben mit tudsz felmutatni. Nagyon érdekelne.

És ez "csak" a karrier, van még bőven amiről mesélhetnék az életben elért eredményeimről, de nyilván nem neked fogok.

És igen, épp írni akartam már hogy a cipőmre ragadt kuty@rt is belédtörölném szívesen, de valszeg arra sem lennél méltó. Magadnak köszönheted, ezt a lekezelő stílust, a semmibe nézést te kezdted el már jóval korábban.

Igen ha úgy tetszik "rendet teszek", mert világéletemben nagy volt az igazságérzetem, és szerintem rohadtul nincs rendben, ahogy a magadfajták megnyilvánulnak a 30+-os nőkről, aminek ugye köze sincs a valósághoz, az meg, hogy konkrétan annak a 29 éves lánynak miket írogattál 2 profilról, azt meg mindenképp meg kellett állítani. Az online közösségek önszabályozás alapon működnek, az ilyen beteg elméleteket vissza kell verni, mert simán olvashatja egy nő, aki épp nagyon sérülékeny állapotban van, és tényleg elhiheti, hogy értéktelen. Közben meg csak a frusztrált Tomika gondolja így.

ma 17:31
 59/59 anonim ***** válasza:

hát ezt nem hiszem el.. engem nem Tamásnak hívnak. :D és rajtam kívül még van egy 2 és fél pipás felhasználó, akivel vitatkoztál. Ez az egy profilom van.

Most tényleg soroljam fel miket értem el eddig az életben, diplomamunkától kezdve, céges fejlesztéseken keresztül, vagyon amit nem haverkodással, meg mutyizással szereztem hanem kemény munkával..

Vagy itt gyakorin aki többet tett le az asztalra annak a véleménye többet ér? Szerencsére még anonim ez az oldal...

Ohó, akár egy domina. Van akinek bejön, nekem annyira nem..

Igazából azt csinálsz amit szeretnél. :)) Az igazságérzetet becsülöm, nekem is van. Ha megvédesz valakit vagy valamit az is szép. Egyetértek. A szólásszabadságról ahogy érzékeltem máshogy gondolkodunk, de igazából. :D lesz ellenfeled akkor is ha én nem leszek itt.

ma 18:04
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!