Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alazzak az incelek állandóan a 30+os nőket?

Figyelt kérdés
Lelakott, asszonyos,oregecskedő, kifutó széria és hasonló kedves szavak. Mi bajuk az inceleknek ezzel a korosztallyal amiért ilyen módon érzik szükségét megnyilvanulni? Miért kell bántani őket csak azért mert telik az idő?
tegnapelőtt 16:49
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
67%
Én jót röhögök ezen az egészen, nem vagyok már mai csirke, de ki merem jelenteni, hogy 33 évesen néztem ki a legjobban (szülés után 3 évvel).
tegnap 15:54
 42/56 anonim ***** válasza:
45%

Baràtom, ha nem kellene éppen vizsgákra készülnöm, és annyi időm lenne mint a tenger, akkor sem reagálnék a teljes szövegedre, mert elég csak átfutnom a szememmel az elejét, és már látom, hogy tele van hibával. Attól, hogy intellektuális stílusba csomagolod a mondandódat, még nem a stílusod, mint azoknak, akik pl. a biológiai evolúció miatt szálltak velem vitába, és azt hitték, hogy legyőzhetnek engem úgy, hogy még a szakmai nyelvezetet sem ismerik.

Na, de azért menjünk egy kicsit bele:

"még nem tűnsz okosabbnak,"

>Nem is akarok annak tűnni.

"mellesleg nem is jó hibát linkeltél be"

>Tökéletes érvelési hibát linkeltem be, hiszen a GYIK-es lányok általában a személyeskedés és a szalmabábérvelés kettőséggel szambáznak, amikor próbálják az igazukat bizonyítani.

Majd ezekre hozok mindjárt példákat, én nem a levegőbe beszélek.

"A személyeskedés az teljesen más lenne"

>Nem. Egyáltalán nem másabb. A személyeskedés pont arról szól, hogy azért nincs igaza a másiknak, mert "Te olyan vagy". Jelen esetben: "Te incel vagy..." (ami esetemben egy alaptalan vád). Ezen kívül ott vannak még a becsmérlő szavak is, pl. engem itt pszichopatának (#11-es komment) neveztek.

De itt egy másik megfogalmazása ennek az érvelési hibának:

"A személyeskedés...a vitapartner személyét kritizálja, sértegeti, személyes érdekeire, előítéletére hivatkozik..."

Forrás: [link]

"Felváltva próbálsz másokat győzködni."

Ez sem igaz. Senkit sem próbáltam győzködni. Csupán a véleményem írtam le:

"Ez a véleményem." (10-es komment)

"főleg a nőket ugye, hogy 30 felett már értéktelenek és felejtsék el a jó pasikat"

>Na, itt a szalmabábérvelés.

Ami arról szól, hogy "a racionális vita szabályait megsértve a másik vitapartner torzított álláspontját támadja."

Lásd itt: [link]

Ki tudod mutatni a szövegeimből, hogy HOL írtam arról, hogy 30 felett már értéktelenek és felejtsék el a jó pasikat?

A szalmambábod azért zavaros, mert a szövegeimben úgy beszéltem a 30-as nőkről, hogy felbontottam őket csoportokra. Amint magam is elismertem: "Természetesen vannak 30 felett is jó nők..." (10-es komment).

"Próbálod lehúzni a nők egóját, hogy neked/nektek könnyebb legyen nőt találni."

>Egyrészt már rámutattam arra már többször, hogy a kritikám a 30-as nők egy részére vonatkozik. De ott sem gyűlöletből beszélek. Amint a #18-as kommentben írtam:

"nekem egyébként nem is a 30-as emberekkel/nőkkel van problémám, hanem azzal, hogy bizonyos emberek elhagyják magukat...." illetve: "Az én kritikám tehát építő jellegű kritika."

Itt konkrétan arra gondolok, hogy az érzékenyítéssel ellentétben nem elfogadni kell a túlsúlyos testet, hanem tenni ellene.

A Body Positivity ellen az ugyanis a legnagyobb érvem az, hogy a követőknél 2-es típusú cukorbetegség alakul ki. De még itt is: megjegyzem: "Felmentése kizárólag annak van, akinek hormonális problémái vannak."

Barátom, csupán néhány érvedet emeltem ki abból a tengernyi szövegből, amit ideömlesztettél, és egy rakás hibát találtam benne. A többire már nem is reagálok, feleslegesnek tartom cáfolni. Az viszont nagyon jól látszik, hogy az érvelésed nem logikán, hanem inkább érzelmeken alapszik. Nem értelmezted a szövegeimet megfelelően, nem gondolkodsz el rajtuk, kapkodsz, figyelmetlen vagy.

Arról nem is beszélve, hogy azt is elmondtam, hogy az én nememet is számtalan kritika éri a nők részéről, de én ezeknek a kritikáknak egy részét hajlandó vagyok elfogadni, mert egyrészt van benne igszság, másrészt nem veszem magamra.

Ti meg mindenre ugrottok, nyughatatlanok vagytok, durcásak vagytok (tisztelet persze a kivételnek). A femonizmus egy jelentős részével is ez a baj, és csodálkoznak, hogy nem veszik őket komolyan.

Őszintén szólva nem hiszem, hogy célba ért nálad ez a komment. Nem hiszem, hogy kicsit is el fogsz gondolkodni azon, hogy tévedsz. Valószínűleg olyan felesleges volt ezt leírni, mint amikor az evolúció bizonyítékait soroltam fel annak, aki nem akarja elfogadni.

De aki elfogulatlan, az talán találhat benne érdekességeket.

Még valami: ez a vita meghozta a kedvem a tanuláshoz a vizsgáimhoz. Hálás vagyok azért, hogy értelmiségi szövegeket olvashatok, mert ezek, amik itt vannak a topikban egyáltalán nincsenek rám jó hatással.

Szia.

tegnap 18:49
 43/56 anonim ***** válasza:
45%

az a baj te szerencsétlen, hogy a saját hülyeségedbe botlasz bele rendszeresen. Te magad idézted tőlem ezt a mondatot: "Hiszen a társaddal együtt hosszasan sírtok a további hozzászólásokban, hogy mennyire nem találtok nőt. Erről szól az egész."

Ezt kezdted el hosszan fejtegetni, hogy ez személyeskedés érvelési hiba. Most pedig azzal jössz, hogy én leinceleztelek, innentől kezdve hiteltelenítem a mondandód, és ez a személyeskedés. Akkor legközelebb tanulj már meg normálisan hivatkozni.

Mellesleg azt csinálod, hogy szövegkörnyezetükből ragadsz ki mondatokat. az idézett mondatot is arra írtam, hogy a két incel az előző kérdésnél folyamatosan értéktelennek nevezte a 29 éves nőt a kora miatt, és bíztatta arra, hogy adja lejjebb a szintet, majd szintén ugyenezek arról panaszkodtak, hogy nem találnak nőt maguknak, mert a nőknek magasak az elvárásaik.

Szóval véletlenül sem arról van szó, hogy a saját érdekeik miatt tördelik le a nő egóját, hogy nekik könnyebben jusson nő? Áhh...dehogy. Inkább az lehet, hogy tényleg értéktelen egy nő, ha 29 éves. Valószínű!

Persze nyilván nem tudsz mit reagálni az írásom lényegi tartalmára 40. hozzászólásomban, mert ezzel sajnos nem is lehet vitatkozni. Megértelek.

Az pedig kifejezetten nevetséges, hogy próbálod itt valami tanult szuperintelligens zseninek beállítani magad, aki jaj épp egy vizsgára készül, és nem száll le a pórnéphez vitázni, mert rangon aluli :D imádtam azt is, amikor azt írtad "nem tudnak legyőzni téged" :D Mivan jár valami gyakoris különdíj a magadfajtáknak? Tiszta dedó.

Ezekből a megnyilvánulásaidból is látszik, hogy valami kis csíragyerek vagy még, és nagyon nagy az arcod, csak nem tudni mire, mert 1. nőd az biztosan nincs ugye... másrészt valószínűleg az életben sem értél még el semmi érdemlegeset.

Pont azon gondolkodtam, hogy a gyakoris incel tényleg a legalja. Nem elég hogy bűn rondák vagytok, nincs jó szövegetek, stílusotok, megnyerő személyiségetek, de hogy mindezek mellett mér baromi buták is vagytok... az azért nagyon kemény. Két lábon járó sorscsapás.

Szóval külön nevetséges, hogy te degradálsz engem, aki elvégzett 2 egyetemet 2 nyelvvizsgával és saját vállalkozásában dolgozik évek óta. Rám nézve szégyen, hogy egyáltalán szóba álltam veled, mert egy tücsökbe több intellektus szorult mint beléd

Mindemelett valószínűleg több könyvet olvastam mint te valaha pszichológiai, párkapcsolati témában.

tegnap 19:49
 44/56 anonim ***** válasza:
28%

Te jó ég...

Én csak azért maradtam már csendben, mert régebben megfogadtam, hogy mániákus elmebetegekkel többet nem állok itt le vitatkozni. Sajna párszor már áthágtam azóta, ez most egy újabb alkalom lesz. Szóval rövid leszek:

"Te magad idézted tőlem ezt a mondatot: "Hiszen a társaddal együtt hosszasan sírtok a további hozzászólásokban, hogy mennyire nem találtok nőt."

Feltételezem a másik alatt rám gondoltál, hiszen kettőnkel álltál neki vitázni a valóságról. Szóval akkor én most feladom a leckét neked, kicsi lány: ha nem egy utolsó alja, hazug, kiforgatós, gyűlölködő és rágalmazó nyominger vagy, akkor mutasd meg szépen hogy hol írtam én ilyet. Mert biztosra tudom hogy sehol. De akár a 2 és fél pipástól is megmutathatod hol írt ilyet, mert abszolút nem olyannak ismerem, mint aki egy noname fórumon siránkozik nőkért, magát sajnáltatva. Tehát itt van, mutasd meg miről beszéltél. Ha nem tudod megmutatni, akkor elbuktál már az első ponton, mert nem történt semmi ilyen, tehát hazudtál ebben is. A többi meg egyébként hasonló kiforgatás és szalmabábozás, mint az a hazugságod is volt. Ja és a stílusod meg okádék.

"Szóval külön nevetséges, hogy te degradálsz engem, aki elvégzett 2 egyetemet 2 nyelvvizsgával és saját vállalkozásában dolgozik évek óta."

Szerintem meg menjél aludni hülyegyerek, fellőtték a pizsit :) Ismerek egyetemet végzett embereket, és ismerek saját vállalkozást ebben az országban sikeresen managelő embereket, hát finoman szólva egyik se a te kalibered.

De gyerünk, igazold a hazugságodat még előtte. Hol írt bármelyikünk is ilyet, hogy nem talál nőt? Lehet kezdeni!

tegnap 20:15
 45/56 anonim ***** válasza:
37%

"imádtam azt is, amikor azt írtad "nem tudnak legyőzni téged" :D

Ezt arra írtam, amikor azokhoz hasonlítottam a stílusod, akik természettudományos témában vitáztak velem, és a biológiai evolúciót tagadták. Nos, senkit sem lehet legyőzni, aki megfelelően felkészült a témából, ugyanis az evolúció sziklaszilárd tudományos tény. Semmi rendkívüli nincs tehát abban ha megnyerek egy olyan vitát. Csak egy átlag ember vagyok a sok közül. Ha mègis veszítek, az az én felkészületlenségem miatt van, nem pedig azért, mert az általam képviselt tudományos igazsàg hamis.

És most idézlek téged:

"Ezekből a megnyilvánulásaidból is látszik, hogy valami kis csíragyerek vagy még, és nagyon nagy az arcod, csak nem tudni mire, mert 1. nőd az biztosan nincs ugye... másrészt valószínűleg az életben sem értél még el semmi érdemlegeset.

Pont azon gondolkodtam, hogy a gyakoris incel tényleg a legalja. Nem elég hogy bűn rondák vagytok, nincs jó szövegetek, stílusotok, megnyerő személyiségetek, de hogy mindezek mellett mér baromi buták is vagytok... az azért nagyon kemény. Két lábon járó sorscsapás.

Szóval külön nevetséges, hogy te degradálsz engem, aki elvégzett 2 egyetemet 2 nyelvvizsgával és saját vállalkozásában dolgozik évek óta. Rám nézve szégyen, hogy egyáltalán szóba álltam veled, mert egy tücsökbe több intellektus szorult mint beléd"

Értem. Nos, ez kiváló elrettentő példa arra, hogy milyen emberekkel nem szabad vitatkozni. Amúgy Richard Dawkins a neki írt ehhez hasonló leveleket fel is olvasta egy YouTube videóban.

"Mindemelett valószínűleg több könyvet olvastam mint te valaha pszichológiai, párkapcsolati témában."

Lehet, hogy így van. De azon kívül, hogy bővítetted a lexikális tudásod, semmilyen hatással nem volt rád. Ha nem hiszel nekem, akkor olvasd vissza magad, amikor már lehiggadtál.

tegnap 20:53
 46/56 anonim ***** válasza:
44%

Nem nagyon értem amúgy, hogy a gyakoris incelek miért védik annyira a férfiakat, és miért beszélnek mindig a férfiak nevében.

Az összes férfi ismerősöm őket a "gyökér" meg a "hisztis neveletlen óvodás gyerek" jelzőkkel szokta őket illetni, nemcsak a nők tartják őket taszítónak.

tegnap 21:35
 47/56 anonim ***** válasza:
37%

Az inceleket lehet. De nem te fogod eldönteni, hogy ki incel, és ki nem az. És ha egy oldalon a férfi válaszolók 95%-a incelnek minősül az ottani nők által, gyakorlatilag bármelyik férfira rámondják amelyik kicsit is nőkritikus, vagy csak realista, nem nőknek kedvező választ ír, ott elárulom nagyon nem a férfiakkal lesz a probléma.

Rengeteg itt a megkeseredett, személyiségzavaros, nagyképű, sértődött, de valójában tartósra a kutyának se kellő nő. Meg a leharcolt, a saját korával és lehetőségeinek csökkenésével egyre inkább szembesülő egykori magát élet császárnőjének gondoló tinderes nő. De ismerem a fajtát élőben is, mindenféle leharcolt kutyaszeretgető exprostik, akik a férfiakra gyűlölködnek, mert túl az ötvenediken is valami csoda folytán egyik se tartotta pár patronnál többre őt, és dobta ki sorra. Vagy épp az elviselhetetlen, jellemhibás, velejéig rohadt és toxikus viselkedésével üldözte el az összes férfit. Elég sok ilyet is láttam és ismertem, és az igazi szánalom hogy ti ezeknek a puszta létét is tagadjátok. Pedig ezekből is akad bőséggel az oldalon. Szánlak titeket, komolyan és nagyon. Meneküljetek csak továbbra is az élethazugságokba. Nem csoda hogy szanaszét trollkodnak benneteket, az ilyenek a legjobb táptalaj hozzá. További jó vergődést ;)

tegnap 21:43
 48/56 anonim ***** válasza:
40%

hiába örjöngsz 88%-os nyugodtan visszaolvashatod az 53. hozzászólásod, vagy a haverod 56. hozzászólását, amiből idézek is:

"Mi van, ha 5 átlagjóska van a közelében nap mint nap akikre rá sem néz. Most őszintén tényleg akit elsőre elutasít, az onnantól kezdve ki van törölve az univerzumból, nem játszik? Az onnantól egy "súlyosan mentális/érzelmi/szociálisan alulfejlett incel"?

53.

"De nagyon sok nővel elszaladt a ló, tetszik vagy sem. Ezen az oldalon is az az irreális, idióta nézet terjeng sokaknál (a saját szememmel láttam sok másik kérdésben!) hogy csak az a jó pasi, meg abból lesz szerelem vagy bármiféle esély, ahol már a legelején villámcsapás van, iszonyat elemi kémia és vonzás. Minden más kuka, sőt értéktelen."

Szerinted ezek a vekengések olyan férfiakat tükröznek akik csak úgy tobzódnak a nőkben, vagy akik kifejezetten dühösek amiatt, hogy a nők a jó pasikért vannak oda, és nem értük? Jah azzal meg ne is próbálj érvelni, hogy de te nem írtad, hogy rólatok van szó. Figyelj, tudok olvasni a sorok között, és süt belőle a nyomor és az önsajnálat, vagyis, hogy nem titeket választottak és a nőknek szerintetek túl magasak az elvárásaik.

És ezek a hozzászólások vegyítve voltak az olyanokkal, hogy a 29 éves nő adja lejjebb.

"Ismerek egyetemet végzett embereket, és ismerek saját vállalkozást ebben az országban sikeresen managelő embereket, hát finoman szólva egyik se a te kalibered."

Na hát gondoltam, hogy csak ismersz, de nyilván egyik sem te vagy, ezért is hihetetlen számodra, hogy jelenleg épp egy ilyennel beszélgetsz kisk@cs@g. Az is lehet, hogy vásároltál már tőlem valamit, csak nem tudsz róla:) /Csak mellékág a fő szakmám mellett, azt még elfelejtettem mondani, hogy több vállalkozást is viszek./

Az egyetemekkel annyira már nem szoktam felvágni, hiába elit mindkettő, mert tudod azért az én szintemen már inkább a szakmai tapasztalattal vagy az árbevétellel szokás "dobálózni", de mivel vizsgázásról volt szó, gondoltam, hogy a kis pisis még egy diplomáig sem jutott el, tehát nem értem mire fel ez a nagy arc.

Az meg, hogy h_lyegyereknek nevezel egy 30-as vállalkozó nőt pfff, inkább a korommal kellett volna jönnöd nem? Vagy azzal, hogy nő vagyok. Még megérteném.

De tudom tudom, a magadfajtáknak nagyon nehéz elképzelni, hogy egy nő hová juthat a saját erejéből ráadásul tanulással, kitartó munkával. Meglepődnél. Meg is szoktak egyébként, főleg hogy ráadásul szőke vagyok és hát nem is nézek ki sz@rul :D

Kicsit agresszív lettél mostanra, mivan ma estére is csak marokmarcsi marad? Inkább könnyíts magadon! Vagy ahogy javasoltam a 2,5 pipás haveroddal s_-ggrepacsizz.

A 45 meg egyszerűen továbbra is egy buta kisfiú.

tegnap 21:48
 49/56 anonim ***** válasza:
#47 ja, nem úgy értettem, hogy általában a felcédulázott inceleket, hanem akik ezeket a teljesen pointless, brainless dumákat nyomják itt reggeltől estig. Most hogy incel vagy se, tökmindegy nekem, meg nekik is. Ha valami szőrös és ugat, az általában kutya, akkor is, ha másnak nevezi magát.
tegnap 21:49
 50/56 anonim ***** válasza:

49. javaslom olvasd el itt a 47-es barátunk 53. hozzászólását.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

áh dehogyis incel ő... egy incel nem beszél így. Mellesleg amit itt letolt a nőkről a 47. hozzászólásában, áh dehogyis az sem utal egyáltalán incelre.

Rendben, nem vagy az, de a szociopata kategóriát szerintem kimeríted. Akkor most örülsz, te nem incel incel?

tegnap 21:56
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!