Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Azért elég nagy pofátlanság ennyire leegyszerűsíteni. A sportolás egy kis része a csajozási sikerességet növelő egyenletnek.
Ha a házat se merted elhagyni a szorongásos-depressziós betegség miatt, de mostmár el mered hagyni gyalogolni, akkor mégiscsak kamu hogy nem működik a gyógyszerterápia.
Hát de ez nem egy atomfizikai egyenlet. A majom is érti, hogy a többiekkel mozogni kell, barátokat szerezni, kurkászni az ápoltságért, mert nem elég a csajozáshoz hogy szorgalmasan tanul meg kaját gyűjt.
A csávó egész életét a testépítésnek szánta. A szteroidokhoz meg egyéb kemikáliákhoz jobban ért, mint bárki. Közben az élete felét a konyhában, másik felét a konditeremben tölti - és felépített egy sikeres youtube csatornát is.
9:35 -nél látszik, hogy ezzel hova jutott. Egy jóindulattal 5/10 kinézetű nő, ráadásul valószínűleg első vagy második generációs import (nem követem a csatornát, csak más “incelek” mutatták).
Ha jártatok középsuliba, érdemes visszaemlékezni hozzá képest milyen kaliberű nők jutottak akkor a Chadeknek 17 évesen max 1 év önfejlesztés után.
Nem írom, hogy a kondizásnak nincs értelme más szempontból. Amikor izmosabb voltam és rendesen kondiztam, a munkahelyen a többi férfi jobban tisztelt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!