Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Az igaz hogy minden férfi más, ugyanakkor minden férfi megoszt olyan dolgot zárt körben (haverok, barátok), amit nem gondolna a nő. Te csak egy esetet hallottál...
Többet hallottam, mert a barátai jót szórakoznak rajta, illetve azon, hogy elmesélhetik. Nyilván olyan is volt, amikor én is voltam, az szerintem még viccesebb és még kínosabb. No mindegy. XD
Mindenesetre ugyanez elmondható a nőkről is, mert ne legyél naiv, a nők ugyanilyenek egymás között.
“Mit szóljon az a gyerek, aki egy zsáktelepülésbe születik az Alföldön vagy Északkelet-Magyarországon?”:
Én előbb helyretenném a saját életemet, vagy a gyerek és az unokák érdekében inkább a társadalmat (párkapcsolati piac stb) és utána szülnék.
“hogy egy kicsit többet fecseg a szexuális életünkről”:
Ha addig eljut, hogy arról beszéljen, valószínüleg több is elhangzik ott. Férfi és férfi között alap dolog, hogy vannak témák, amiket nem mondunk vissza egymás barátnőjének. A legtöbb férfi alfa pro patriarchátus a kocsmába és bluepill simp otthon.
Ebből a társadalomból van elegem blackpilled incelként, ehelyett kéne valódi feminizmus, ahol korrigáljuk a nők veleszületett társadalmi előnyeit nyíltan és egyetértésben.
Nagyon aranyos vagy, hogy próbálod ráhúzni a saját mentalitásodat olyan férfiakra, akiket nem is ismersz. Csak mert történetesen mindketten férfiak vagytok, még nem fogod tudni, hogy ő mit érez és mit gondol, szóval ne áltasd magad ezzel, rendben?
(Járnak manapság még kocsmába az emberek harminc alatt? :D)
Biztos, pár éve már csak családot látogatni járok vissza Magyarországra. Mondjuk szerintem van különbség egy jól feldíszített, igényes romkocsma és egy "kocsma kocsma" között.
1639: Igen. Lehet, hogy Svédországban a szuper feminizmusnak csak Chadek születnek, de az maximum 1db Chad per nő így, miközben a tradicionális migránsok 10 -20 éven belül leszaporodják őket.
Ehelyett simán kiutaljuk a nőket inceleknek szintnek megfelelően (béna pasinak jó nő, jó pasinak béna nő), akkor lesz egy rakás viszonylag jó pasi fehér gyerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!