Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
11:21
"Ezt a különbséget nagyban csökkentő, nagy tömegeknek működő és hasznos csodatevő intézkedéscsomag volt a kötelező sorozás. A lusták is izmosan, napbarnítottan, határozott beszéddel, rendet és ápoltságot megtanulva jöttek haza."
Már írtam, hogy pl. 40 F Incel Kommentelőtársunk volt még sorkatona...
Meg a lófszt. Volt '65-ös születésű, tehát hosszan katonáskodó "incel" (csak őt még nem így nevezték) a rokonságon belül. A napbarnítottság-mániádról még annyit a károssága mellett, hogy ez egy szőke hajú, hófehér bőrű ember volt, csak vörösre égni tudott, majd hámlás után ugyanolyan fehér lett újra. Edzett sem lett, meg semmit a világon nem tett hozzá a katonaság. Főleg nem segített az arcán neki sem, de hát ez rajtad kívül mindenkinek magától értetődő.
Aztán engem is femcelként lehetne küldeni. Szart sem érne, max. lenne egy verekedésbe torkolló konfliktus, abból vékonyként nyilván én jönnék ki vesztesen, irány a kórház vagy egyenesen a hullaház, és ennyike. Bár végül is ha a hullaházas verziót vesszük, akkor instant megoldás lenne a problémára... Meg hát az arcot is átrendezi, ha rommá vernek, csak nem épp előnyös módon...
1673
Egyáltalán nem alap, és nem fogok senkit sem győzködni ezzel. Én várok vele, de másnak nem kell. Hozza meg ő maga is a döntést a saját teste fölött.
Miből gondolod, hogy ti vagytok a normálisak? Azért mert nektek sikerült valami, ami másnak nem?
Nem válaszolok érdemben nősoviniszta hozzászólásokra.
Eddig is ugyanerről beszéltem, csak ti magyaráztatok bele mindenféle, általam nem írt valótlanságot. A legelső kommentemben is részletesen ki van fejtve, hogy probléma van a párkapcsolati piacon.
Már megbeszéltük hogy ez teljes valótlanság. Többször nem írom le újra. Komolytalan vagy.
Ebben igazad van, de az átlagos férfiak jellemzően átlag alatti nőket kapnak csak meg és még így is egy bluepilled házi csicskaként kell viselkedniük a nő társaságában. Ennek oka, hogy a nő egy hét alatt találja új csávót, a férfi viszont hónapok/évek alatt sem biztos. Tehát ez a része vagy szintje sem működik jól a párkapcsolati piacnak, csak épp kevésbé látványos a probléma.
Így van.
Meglepő lehet számodra, mint visszamaradt szubhumán, de a seregbe nem napozni jártak az emberek, és nem ők választották meg, hogy mikor és mennyit tartózkodnak a napon. Ideje lenne már befejezni a feminista propagandát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!