Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
1601 (ma 19:17), Kérdező, nagyon egyszerű a dolog, ugyanaz, mint az inceleknél. Pocsék gének ➡️ Nem vonzó kinézet (főleg arc - koppra ugyanilyen apámnak meg apám apjának volt, csak ők férfiként ezzel még éppen megütötték az átlagos szintet, persze ők is még egy más korban/világban...) ➡️ Instant off (mert akárki akármit hadovál össze-vissza, a külső az első szűrő, ha azon nem megy át az ember, akkor eleve nincs is miről beszélni)
Egyébként ma volt egy programunk a családdal. Olyan helyen voltunk, ahol durva tömeg volt, nyitás előtt 1 órával már alig lehetett látni a belépésre várakozók sorainak a végét. Direkt figyeltem. Nos, qrvára nem voltak azok a nők sem olyan csodálatosan öltözöttek, edzettek, kiemelkedően "ápoltak" (igényesek). Hagyjuk már... Egyik felveszi a testhez simuló egyberuhát jócskán elhízott alma alkatúként. Másik a rövidnadrágot vaskos, brutál narancsbőrös combokkal. A harmadik pálcika, mint én anno, az meg ezt "mutogatja". Semmi különös hajak, semmi komoly smink (35°C-ban hová is? lefolyni? 😃). Viszont a feje, az arcberendezése alapvetően egyiknek sem volt problémás. Ennyi. Volt is mellettük férfi. Többnyire nem "Chad", nem átlag feletti, de én még közülük is bármelyikért kis túlzással a fél karomat adtam volna...
Ezek szerint te a majmokkal teszed magad egy szintre. Mi, incelek picit többre törekszünk. Még a végén kiderül, hogy az incelség az evolúció következő lépcsőfoka, ami kivezeti a társadalmat a romlott liberális erkölcstelenségből?
"Mi, incelek picit többre törekszünk."
Csak ennek a törekvésnek sehol, semmi nyoma sincs.
"Még a végén kiderül, hogy az incelség az evolúció következő lépcsőfoka, ami kivezeti a társadalmat a romlott liberális erkölcstelenségből?"
Nem. :)
Mit szépítkezzek? Mondd meg. Válaszolj egyenesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!