Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló 30-35 közötti nők, miért válogattok annyira? Miért nem adtok esélyt átlag pasiknak? Itt élünk Pesten egy csomó szingli ( incel ) pasi és nem találunk nőt, normális kapcsolatra. Hova válogattok még?
"Vagy már ott tartunk, hogy gumi helyett és nem mellett keresünk plusz védelmet?"
Én már semmit nem keresek mert kb. 0 a libidóm az állandó stressz miatt, hogy terhes lehet a Partnerem. :D De eredetileg óvszer melletti védelmet kerestem, amikor párkapcsolatban voltam.
192, mint látható, nem sok opció marad a gumi mellett sajnos, főleg olyan nem, ami nem károsítja a nő testét.
Ha egy pasi olyan gondokkal küzd, mint te, nem marad más, mint, hogy olyan nőt keres, aki szintén nem bízik a gumiba. Ehhez is jogod lett volna. Nem hiszem, hogy rosszabbul jártál volna, mint így. Rengeteg nő használ valamilyen hormonális védelmet.
Az is egy döntés, hogy a biztos, de kellemetlenebb opció mellett teszed le a voksod, a bizonytalanabb, de jobb opció helyett.
"Vagy már ott tartunk, hogy gumi helyett és nem mellett keresünk plusz védelmet?"
Igen ott tartunk
Mert az óvszer csorbítja a szexualitás élményét, ezért nemtől függetlenül nem lesz soha teljesen bevett módszer, hiába okoskodtok itt róla. A nőnek joga van megszabni persze milyen fogamzásgátlóval védekezzen a férfi mielőtt behatol, de a probléma ugye ott kezdődik hogy megszabják azt is mennyit fizessen a szerencsétlen ha esetleg felcsinálja. Ha ő nem akarja megtartani az rendben van, akkor elveteti, de ha gyereket akar, akkor csakis a nő jogai számítanak, a férfi meg viselje a nő önkényes döntésének terhes következményeit.
Ha titeket csinálnak fel akaratlanul akkor persze jogos ha elvetetitek ugye?
196, mennyivel jobb is a nőre átnyomni a védekezést, mert kényelmetlen a gumi...
Keress olyan nőt, aki hajlandó duplán védekezni, te a gumit, ő a saját részét vállalja, technikailag 0-ra csökken a gyerek valószínűsége és így aztán egálban is lesztek, amennyiben nem hormonális, hanem valamelyik helyi védekezést használja a nő is.
A jogalkotók ténykedésére nem lehetünk, se te, se a nők hatással, így a háborgás helyett oldd meg az életed.
198, feltűnt, nem is neked válaszoltam, "ha nem tűnt volna fel".
Csupán nem értek egyet azzal, ha a nőre van tolva a védekezés, főleg, ha a gyerektartás miatt is károg az illető. Ha annyira jogos akar lenni a szexben, ez a megoldás.
Kétlem, hogy bárhol félreérthető lettem volna.
"A jogalkotók ténykedésére nem lehetünk, se te, se a nők hatással, így a háborgás helyett oldd meg az életed."
Ó dehogynem vagytok hatással, egy feminista világban. Tudod mivel a nők befolyásolják befolyásos politikusainkat is, ezért nagyon is hatással vagytok rájuk velünk közönséges férfiakkal ellentétben
Neked elég volna annyit tenni az ügy érdekében hogy itt és bárhol máshol ezt a jogegyenlőséget támogatod, szavakban. Semmi másra nem volna szükség. De ez csak akkor fog megtörténni amikor a liberális eszmeiség dominanciája megdől, addig sajnos nem.
Pedig alapvetően támogatom a szabadságot, de sajnos nincs terenaz emberi társadalmakban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!