Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló 30-35 közötti nők, miért válogattok annyira? Miért nem adtok esélyt átlag pasiknak? Itt élünk Pesten egy csomó szingli ( incel ) pasi és nem találunk nőt, normális kapcsolatra. Hova válogattok még?
Normális, egészségre kicsit is adó ember számára a tabletta nem opció.
Valamint, ha a nő akár indok nélkül annyit mond, hogy nem hajlandó ilyet szedni, az azonnali piros lámpa, onnantól minden más kotnyeleskedés és erőltetés.
Te is megteheted, hogy nem vagy hajlandó gumit húzni. Akkor nem egymással kell szexelni, és viszlát.
147, én az első komoly kapcsolatom óta fogamz!sgátlót szedek. Ha egyszer gyereket akarok majd, akkor kiderül mit okozott pontosan az elmúlt 10 ÷v, meg ami még jön. Nem azért teszem, mert érdekel, hogy ki akar, vagy nem akar gumit húzni, hanem, mert így érzem magam biztonságban gyerek fronton.
Mindenkinek joga van olyan nőt keresni, aki védekezik.
Húgomék mindkét módszert használják (gumi+foggátló). Az a te bajod, ha mindig olyat találtál, aki nem partner a védekezésben. Jogod lett volna tovább keresgélni, ha zavar, hogy csak a kondom áll közted meg a gyerek között.
18:40 "Jogod lett volna tovább keresgélni, ha zavar, hogy csak a kondom áll közted meg a gyerek között."
Azt hiszem sikerült megérteni azt, amit gondoltam eredetileg is (nem a Te hibád), lehet nem voltam egyértelmű elsőre, és szerencsétlen helyen is volt az első hozzászólásom (egy óvszerellenes hozzászólás után). Sajnos igazából megmondom őszintén sosem voltam olyan helyzetben, hogy válogathassak, azért voltam kénytelen ezt is tűrni és rendszeresen stresszelni ezen.
Még mindig azon rugóztok hogy a férfi védekezzen
Miközben az egész problémát az jelenti hogy a férfinak védekeznie KELL, mert jogofosztott helyzetben kénytelen. Míg a nö dönthet bárhogy akkor is ha teherbe esik, neki nem kell semmit sem.
Tehát ugye itt van a szexuális jogfosztottság, gyerektartásos jogfosztottság, nameg itthon a nők 40, külföldön meg a kvóták ami jogilag hátrányos.
Mi kell még nektek?
Mi még a feministák célja?
Mit akartok még tőlünk?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!