Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól tettem, hogy tiltottam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, hogy tiltottam? Megbeszéltük a randit, elolvasta és nem válaszolt két napig

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy csajjal.

Írta kedden, hogy szerdán fog írni, hogy csütörtökön tudunk-e találkozni, ha nem akkor pénteken találkozunk majd.

Szerdán egész nap csend volt, majd szerda este írtam neki, hogy csütörtökön akkor tudunk-e találkozni?

Elolvasta, de nem válaszolt két napig, én meguntam és letiltottam.

Jól tettem? Gyáva volt megmondani, hogy nem akar találkozni?

ma 12:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted. 👌
ma 12:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted.

Bár én nem tiltottam volna, hogy ha később írna, legyen lehetőség szó nélkül hagyni.

ma 12:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted. Nem feleltél meg neki. Csak szánalmas lett volna ha tovább várod.
ma 12:15
 4/8 anonim ***** válasza:
41%

Jól tetted, bár kissé sértődött benyomást kelt. Mármint ezt nőként írom, bár nekem ez saját vélemény, hogy picit mindig mosolygok mikor egy férfi letilt egy nőt.

De teljesen jogos az indíték. Én simán csak hagytam volna, beszélgetést törölni, ismerősök közül törölni, és folytatni mindent mintha mi sem történt volna.

ma 12:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Letiltani azt szokták, aki potenciálisan veszélyes, zaklató vagy ilyesmi, hogy el tudd zárni magadtól. Szóval igen, általában nők szoktak letiltani férfiakat, mivel a pasik szoktak veszélyesek és károsak lenni.

Ettől függetlenül nem tettél semmi rosszat, a csaj nem akart veled beszélgetni és te se vele, lezártátok a dolgot, ennyi.

ma 12:54
 6/8 anonim ***** válasza:
#6 az mondjuk érthető, hogy veled miért köcsögök az emberek :)
ma 13:11
 7/8 anonim ***** válasza:

"Írta kedden, hogy szerdán fog írni, hogy csütörtökön tudunk-e találkozni, ha nem akkor pénteken találkozunk majd."

Nem akart ez semmikor találkozni, és ezt tudta már kedden is, csak időt akart nyerni.

Tiltás/törlés egyre megy, nem fogja meghatni.

ma 13:33
 8/8 anonim ***** válasza:
teljes mértékben jól
ma 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!