Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a fétiseimről nem mernék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a fétiseimről nem mernék beszélni a paromnak, akkor nem való nekem hogy kapcsolatban legyek?

Figyelt kérdés

2023. dec. 8. 07:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha meghazudtolod magadat, az csak belső feszültséghez fog vezetni. De szinte mindenki így éli az életét.
2023. dec. 8. 07:35
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Vagy csak nem megfelelő emberrel vagy.
2023. dec. 8. 07:38
 3/6 A kérdező kommentje:
1. Azt nem csodálom. Én se akrok ilyen lenni, de sajnos ez izgat, nem tudok vele mit tenni. Sajnos kevés nő van szerintem aki análisan hajlandó kényeztetni a párját.
2023. dec. 8. 07:55
 4/6 anonim ***** válasza:
68%

Inkább az a baj, hogy tök alap lenne a párodnak beszélni erről, elvégre neki kellene lennie annak a személyek aki a legnagyobb bizalmasod.

De én alapvetően megértem, ha valaki tart ettől.. sokan egyből máshogy néznem rád vagy elítélnek ami persze teljes jogukban áll, csak rosszul tud esni, hogy egy olyan dolog miatt kapod amiről nem tehetsz. Mármint ez kb olyan, hogy nem készakarva lesz valaki meleg pl.. így a fétis meg az ilyen furább vágyak sem tudatosak.. lemondani róla meg nehéz.

Viszont az talán vigasztaló,.hogyha valaki ilyen miatt elítélne akkor vele amúgy sem ment volna. Részedről azért mert vele nem élheted meg, reszéről meg ugye lehet ment volna, mivel nem tud róla, de akkor meg nem vagy őszinte. Az ilyen dolgok vezethetnek általában például a megcsaláshoz.

2023. dec. 8. 07:55
 5/6 anonim ***** válasza:
27%
Meleg erzetű dolog. Nem csodálom ha menekülnek miután elkezded.
2023. dec. 8. 08:57
 6/6 A kérdező kommentje:

5. Eleve nem járnék, homofobbal szenofobbal, rasszistával, szexistával, konzervativval, vallásossal……

Kősziken nagyon jól elvagyok, a libis nőkkel, libsi férfiként.

2023. dec. 8. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!