Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fétiseimről nem mernék beszélni a paromnak, akkor nem való nekem hogy kapcsolatban legyek?
Inkább az a baj, hogy tök alap lenne a párodnak beszélni erről, elvégre neki kellene lennie annak a személyek aki a legnagyobb bizalmasod.
De én alapvetően megértem, ha valaki tart ettől.. sokan egyből máshogy néznem rád vagy elítélnek ami persze teljes jogukban áll, csak rosszul tud esni, hogy egy olyan dolog miatt kapod amiről nem tehetsz. Mármint ez kb olyan, hogy nem készakarva lesz valaki meleg pl.. így a fétis meg az ilyen furább vágyak sem tudatosak.. lemondani róla meg nehéz.
Viszont az talán vigasztaló,.hogyha valaki ilyen miatt elítélne akkor vele amúgy sem ment volna. Részedről azért mert vele nem élheted meg, reszéről meg ugye lehet ment volna, mivel nem tud róla, de akkor meg nem vagy őszinte. Az ilyen dolgok vezethetnek általában például a megcsaláshoz.
5. Eleve nem járnék, homofobbal szenofobbal, rasszistával, szexistával, konzervativval, vallásossal……
Kősziken nagyon jól elvagyok, a libis nőkkel, libsi férfiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!