Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 100km (végig fő úton), vagy tömegközlekedéssel vállalhatatlan egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival, túl vagyunk 2 randin, és minden tökéletesen alakul, egyedül a távolság miatt vagyok bizonytalan.
Én Budapesten élek a belvárosban, Ő 100km-re tőlem, én irodában dolgozom, Ő 90%-ban Home Officeban, a maradék időben pedig Budapesten az irodában.
A barátnőim azt mondták, hogy ez a táv kinyírja a kapcsolatot hosszútávon.
2023. dec. 7. 18:17
1/18 BeefEater válasza:
100 km végig főúton az alig több, mint egy óra. Ha BP átellenes végében laknátok, akkor hiába egy város, még több idő is lenne.
Ha az útiköltség hetente kétszer belefér nektek, akkor ez nem szabad, hogy gond legyen.
2/18 anonim válasza:
Simán vállalható. Főleg ha szeretitek egymást nagyon.
3/18 anonim válasza:
Tömegközlekedéssel az van 2, inkább 3 óra. Én nemmel szavazok.
4/18 A kérdező kommentje:
1 óra 20 perc tömegközlekedéssel
2023. dec. 7. 18:28
6/18 anonim válasza:
Embertől függ, ki mennyire bírja. Én vállaltam nem bírnám, de nem belőlem áll egyedül az emberiség. Van, aki sokkal többet is elbír.
7/18 BeefEater válasza:
1 óra 20 perc tömegközlekedéssel. A kiszemelted HO-ban dolgozik. Jelentős az esély rá, hogy akkor a tömegközlekedési eszközön is fog tudni dolgozni, így meg a hozzád eljutásra fordított saját ideje 0 is lehet (munkaidőben utazik).
8/18 Lazy Lover válasza:
az még bőven bele fér budapesten belül több időt el lehet utazni
9/18 A kérdező kommentje:
HO-ban dolgozik, de kötetlen munkaidőben, azaz nem kell elérhetőnek lennie mondjuk 9-17 között, hanem akkor mozog amikor akar.
2023. dec. 7. 18:34
10/18 anonim válasza:
Embere válogatja. Azzal is kell számolni, hogy egy idő után ez "idegileg" lehet sok. Az elején még hajthat a lelkesedés, de ahogy az csillapodik, könnyen jöhet az érzés, hogy amúgy a fszom kivan már ezzel az állandó utazgatással... Kényelmetlen. Csak emiatt elkapkodni az összeköltözést pedig nem jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!