Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, hogyha anyám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogyha anyám vállalhatatlan?

Figyelt kérdés

Nagyon gáz az egész nő, alapból nem is mondtam volna el nekik, hogy van valakim, mert nem érdemli meg az őszinteségem, a bizalmam, meg vállalhatatlan is, csak az a baj, hogy szégyelltem azt, hogy a párom már bemutatott a szüleinek, ott is aludtam, ott ettem, és itthon meg nem vagyunk.

Aztán tegnap itt aludtunk nálunk, be is lett mutatva (játszotta anyám a fejét rendesen), de úgy alapjáraton jól ment minden, még kopogni is megtanult hirtelen. Így ment ez ma reggelig.

Én már fent voltam, párom aludt. Anyám bejött kopogás nélkül, mert kellett neki a hami-hamis hajcsat, aztán meglátta, hogy a páromnak áll a farka. Megállt, elkezdett rámutatni és röhögve mondja, hogy "nézz már oda! Nézzed csak hogy ágaskodik!" Erre suttogtam neki hogy fogja már be a száját es menjen ki innen, mert rohadt gáz, amit leművel. Erre elkezdett kiabálni velem, hogy mit képzelek magamról, meg én ezt megkeserülöm, mire összevesztünk, a párom meg felkelt. Tök ciki volt előtte, és úgy felaszta az agyvizem anyám, hogy tiszta ideg voltam egész nap, mert ilyen kellemetlen helyzetbe hozott a barátom előtt. Ezzel el is rontotta a napunkat, és a páromat haza is küldtem, mert ő is kellemetlenül érezte magát.

2023. jún. 23. 21:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, hogy kellemetlen de a párod veled van és nem édesanyáddal.

Anyukáddal pedig beszélj higgadtan, hogy tartsa a magánéleted tiszteletbe.

2023. jún. 23. 21:52
 2/6 anonim ***** válasza:
98%
Mi az a hami-hamis hajcsat?
2023. jún. 23. 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Meglátta...ja mert hanyatt fekve meztelenül alszik egy idegen helyen. Jobb mese nem volt?
2023. jún. 23. 22:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A párod levonja majd a következtetést, hogy hozzátok nem kell menni. Még ha nem is volt jó élmény, fontos, hogy az ember tudja, hogy milyen közegből jön a párja. Felejtsd el.
2023. jún. 23. 22:20
 5/6 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem lettél volna ott, akkor aztán lett volna hami-hamis szituáció :D
2023. jún. 23. 22:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Hol látod te azt írva, hogy meztelen volt a pali?

2023. jún. 24. 06:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!