Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rajtam kívül olyan pasi, aki annyira vállalhatatlan arcra/testalkatra, hogy sosem szándékozott próbálkozni a csajoknál?
Figyelt kérdés
Ha definiálni kellene azt a tipikus "férfit", akiben egy cseppnyi vonzerő sincs az kb. én lennék. Ezzel tisztában vagyok 13 éves korom óta, a legdurvább, hogy a serdülőkor alatt szó szerint semmit nem változtam, csak borostám lett. Emiatt az önbizalmam érthető, hogy a nullán van és sosem próbálkoztam ismerkedni, hogy legalább az a minimális önbizalmam megmaradjon, ami egyáltalán életben tart. Ha van még rajtam kívül ilyen férfi (akár nő is), akkor soroljátok fel, hogy mik azok a tulajdonságok, amelyek miatt ti is teljesen feleslegesnek tartottátok az ismerkedés legkisebb szándékát is!2016. jún. 16. 19:35
1/23 anonim válasza:
Képet kérhetek? Így eléggé vaktában tudok csak írni!
2/23 anonim válasza:
Azt hittem már egyedül vagyok ezzel, én is ilyen férfi vagyok. Mik azok a tulajdonságok,amiért én feleslegesnek tartom az ismerkedést? A kib..ott ronda fejem, semmi más.
3/23 anonim válasza:
Hát ezzel én is így vagyok, bár az arcommal valamennyire megbarátkoztam, de a testalkatom miatt igazából nem látom esélyét, hogy vonzónak találjon egy nő. Egyébként szerencséd van, mert nekem még normális arcszőrzetem sincs, csak ilyen nagy ritkás, amit le kell vágnom.
4/23 anonim válasza:
Tudod, mitől lesz vonzó igazán egy férfi? A viselkedése alapján. A külső max megfog, de a belső az, ami megtart.
5/23 anonim válasza:
ja, csakhogy ha a külsőmmel nem tudom megfogni a nőt,akkor b..hatom a belsőmet.
6/23 anonim válasza:
srácok én egyáltalán nem vagyok egy álompasi, de próbáljatok már kicsit pozitívan hozzá állni. Önsajnálattal semmire sem mentek, veszíteni valotok nincs :) hajrá :)
21f
7/23 anonim válasza:
Hatosnak többször is nyomtam volna tetszik gombot!
8/23 A kérdező kommentje:
#4: Óriási tiszteletem annak a nőnek, aki figyelmen kívül tudja hagyni, hogy egy 12 éves testbe zárt 24 éves vagyok és csak a belsőm érdekli. Kb. így nézek ki: [link]
Csak ehhez még képzelj el egy kis láb- és mellszőrzetet és egy kicsi fejet borostával, bamba ábrázattal.
Egyébként óriási közhely, amit írtál de tök mind1, felpontozlak. :)
2016. jún. 16. 20:06
9/23 anonim válasza:
Majd ha a nők nem úgy fognak kapásból rám nézni,mint egy undorító leprás féregre, akkor megpróbálok pozitívan hozzá állni a dolgokhoz, de addig ne kérjen senki se lehetetlent!
10/23 anonim válasza:
Ha van szőr egy férfin, az férfias! A leborotvált férfi engem meztelencsigára emlékeztet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!