Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy a pasi azért nem ír, mert én sem?
Elég fura vagyok ismerkedés terén. Szó szerint rosszul vagyok az olyan pasiktól, akik mindig azonnal válaszolnak, örökké csetelni akarnak, folyton regényeket írnak, mert nagyon nyomulosnak és fullasztonak érzem. Én üzengetni szoktam csak, aztán napi egyszer írok, vagy 2 naponta, mert egyébként is alig vagyok gépnél, sok a dolgom, és nem is vagyok netfuggo.
Lehet, hogy emiatt van az, hogy bizonyos srácok szintén ritkán írnak, vagy őket nem érdeklem?
1.) ha te is csak naponta vagy 2 naponta írsz levelet, akkor a pasi miért írjon többet? A kommunikáció oda-vissza dolog, annak semmi értelme, hogy ô saját leveleire válaszolgat.
2.) lehet, hogy ô is pont úgy van a dologgal, mint te.
3.) jó lenne tudni, hogy a levelek, amiket küldesz, azokból mennyi lelkesedés szûrhetô le. Ha kis rövid, láthatóan néhány perc alatt összedobott levélkék, amikbôl nem jön át, hogy téged érdekel és szeretnéd megismerni a másikat, akkor meg végképp nem értem a csodálkozás tárgyát.
Az ismerkedés egy kölcsönös dolog: ha a srác számára az jön le, hogy te nem is lelkesedsz az egész ismerkedésért, akkor értelemszerûen az ô lelkesedése is mélyrepülésbe kezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!