Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Amikor odamentetek lányokhoz, mi volt a legdurvább elutasítási forma?
Felsz leszolitani lanyokat? Egyebkent en szegyenlem magam, amiert a noi nem kepviseloi sokszor olyan bunkok veletek. :( persze csak akkor szegyenlem magam, ha nem is erdemlitek meg.
23N
nem teljesen a kérdésben szereplő esetek, meg így leírva nem is tűnik annyira durvának, de életem első szerelméről lévén szó jobban megviselt, mint bármely később jövő inkorrektség a lányok részéről:
Gimiben nagyon jó barátok voltunk az egyik lánnyal, és idővel részemről ennél több is kialakult. Próbáltam a magam ügyetlen módján udvarolni, de nem sok sikerrel (persze nem egyenes elutasítást kaptam, mert ahhoz azért nem volt elég tartása a drágának, hanem helyette a barátainknak panaszkodott, hogy miért csinálom ezt..), de ezt el is fogadtam, és tiszteletben is tartottam a döntését, hogy a barátságunk megmaradhasson.
Viszont úgy látszik, hogy az a része bejött neki, hogy valaki futott utána, még ha nem is akart tőle semmit: szóval onnantól kezdve teljesen egyoldalúvá vált a "barátságunk", amiben ő kegyesen engedte, hogy én küzdjek azért, hogy legalább látszólag barátok maradjunk, én meg még legyek hálás is érte (az egyik példa erre, ami a legjobban megmaradt bennem, hogy gimi után külföldre mentem tanulni, és a baráti kör tartott egy nagyon kedves búcsúztató bulit, ahol mindenki ott volt, csak ő nem, mert épp valami táborban volt vidéken - viszont megüzente az egyik lánnyal, hogy bár nem tud személyesen ott lenni, de felhívhatom, hogy elbúcsúzzunk...). Amikor meg a tököm tele lett ezzel, és nem voltam hajlandó többet kezdeményezni azzal a felkiáltással, hogy ha akar valamit, akkor kivételesen egyszer ő is kereshet engem, akkor meg persze én lettem a p0cs (természetesen csak a hátam mögött, a baráti körünkben panaszkodva), aki most miért lett olyan távolságtartó..
Valószínűleg kamu sztori.
A legdurvább az volt, hogy kezdeményezés után tánctéren arrébb toltak, jelezve hogy inkább menjek onnan. Vagy 2-3 mondat után kicsit lekezelően integettek, hogy "na, akkor szia" (= kopj már le).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!