Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok nálatok mennyire számít az orr forma ismerkedéskor?
Figyelt kérdés
Olvastam itt mostanság elég furcsákat ezzel kapcsolatban ezért írtam ki a kérdést. Nálatok ez mennyit számít amikkor párkapcsolatra vagy akár csak szexre kerestek egy másik embert ?2016. márc. 25. 20:30
2/16 anonim válasza:
Valaki látom bedobta a csalit :D
3/16 anonim válasza:
Semennyire, ez butaság. :D Nekem sem tökéletes az orrom. Nem a tökéletességre megyek, hanem a különlegességre.
4/16 anonim válasza:
Hívjatok nyugodtan felszínesnek, de nekem nagyon számít, hogy kinek milyen orra van. Példának okáért sosem tudnék együtt mutatkozni olyan pasival, akinek turcsi orra van.
5/16 anonim válasza:
a nagy orrot nem szeretem, de csak ez alapján nem ítélek meg egy pasit se
7/16 anonim válasza:
Nekem a gorbe, sasorr a kedvencem. Pl David Gandy . O is ronda, de olyan jo a stilusa.
N
8/16 anonim válasza:
Számít. Ha egy orr bán, szóba sem állok vele.
9/16 anonim válasza:
Egyetlen egy nő nincs akinek a nagy orr tetszene. Csakis a pisze és a... hát tudjátok a másik kicsi... turcsi.
De a nagy orr visszatszító a szemükben, kivéve azok akik elhiszik a nagyorrúak máig fentartott kamudumáját, hogy a "nagy orr nagy farkat is jelent".
Még a zsidó nők nézik el, de ők is csak azért mert ahhoz vannak szokva.
10/16 anonim válasza:
Nálam alapvető elvárás, hogy legyen.
Nem is bírnék olyan nőre nézni, akinek nincs.
Pontozzatok le, vessetek a mókusok elé, de ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!