Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai lányok/nők miért telefon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok/nők miért telefonoznak, facebook-oznak ennyit? Komolyan, nincs ennél értelmesebb ismerkedési forma?

Figyelt kérdés

Én kezdek begolyózni. Miféle világot élünk? Nem akarok általánosítani, de a tapasztalatom, amit látok, metrón, buszon, munkahelyemen, egész nap telefonoznak a lányok, akik igazából gyakran baromi jól néznek ki, az élő beszélgetéseket meg ignorálják. Mi folyik itt? Sokszor chat-ben sokkal jobban kitárulkoznak, mint élőben. Mit lehet annyit chat-elni? És nem érzik úgy, hogy ez már a valóságtól való elrugaszkodás?

Léteznek egyáltalán olyan szép lányok mondjuk 18 és 25 között, akik napi 10 percnél kevesebbet telefonoznak/chat-elnek? Kérem, adjanak életjelet, csak hogy tudjam, Einstein tévedett, mikor ezt mondta: [link]

2016. jan. 25. 17:31
1 2
 1/17 Clark Kent.. ***** válasza:
88%

Eltévesztetted a házszámot.

A nők nem ismerkednek Face-en, max a lájkokat fogadják. Ismeretleneknek vissza sem jelölnek.

Egyébként ha már ettől begolyózol, akkor mit szólnál hozzá, ha kitennének egy évre az amisokhoz? Az ottani lányok egész biztosan nem Facebook-oznak, mivel ott nincs elektromos áram sem, és semmiféle modern eszközt nem használnak. Se TV, se Net, se Rádió, se villany, semmi. Olyan, mintha visszamentél volna a középkorba.

Jobb lenne ott? Ha igen, akkor vedd Amerika felé az irányt....

2016. jan. 25. 17:36
 2/17 anonim ***** válasza:
79%

Ne aggódj, helyes pasik is ugyanúgy a telefonjaikat nyomkodják.

Nem muszáj ám mindig csak a nőket szidni.

Hogy a kérdésedre válaszoljak:

1) Miért, mit csináljanak a metrón? Üljenek tök csendben és meredjenek a semmibe? Az mitől jobb?

2) Igen, vannak lányok, akiknek nem ez az elsődleges.

3) Ha valaki ír chaten, akkor arra én is reagálok. Amúgy te idegenekről honnan tudod eldönteni, hogy egy rég látott rokonnal chatelnek-e, vagy egy olyan barátnőjükkel, akit minden nap látnak?

2016. jan. 25. 17:38
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
Bocs, hogy ha tömegközlekedem épp akkor a barátommal kommunikálok, vagy a barátaimmal, és nem veled :D és azért jó chatelni mert akkor legalább nem hallgatja a fél villamos, hogy mit beszélünk.
2016. jan. 25. 17:47
 4/17 Clark Kent.. ***** válasza:
6%

17:47-es:

Jobban is teszed, senki nem kíváncsi arra, hogy milyen perverz dolgokat beszéltek meg. Nehogy már más tegyen neked szívességet...

2016. jan. 25. 17:48
 5/17 anonim ***** válasza:
42%

Csak rád nem kíváncsiak a nők élőben...

Én is folyton telefonozik (most is) és akivel nem akarok beszélgetni annak jelzem finom, hogy bocsi a képernyő érdekesebb mint te.

Ha nem telefonoznának a lányok akkor sem lennének rád kíváncsiak.

Amúgy meg haladja a korral, 2016-ban időnk nagy részét a virtuális térben éljük. Ha nem tetszik költözz szomàliába pl

2016. jan. 25. 17:52
 6/17 anonim ***** válasza:
74%
Te most éppen mi a sz.art csinálsz? Netezel..ennyi!
2016. jan. 25. 18:08
 7/17 Clark Kent.. ***** válasza:

Hát Kérdező, most aztán fel lett neked adva a lecke.

Muhahahaha xD

2016. jan. 25. 18:09
 8/17 anonim ***** válasza:
6%
Azért nyomkodják állandóan, mert nincs jobb dolguk. Ráérnek nyomkodni. Az hagyján, hogy a villamoson ücsörögve chatelnek, akkor is nyomkodják és azt nézik amikor más értelmes dolgokat kellene csinálni. Órán, vezetés közben bárhol, ahol igazából más lenne a lényeg.
2016. jan. 25. 18:12
 9/17 anonim ***** válasza:

Itt van ez is például.

[link]

2016. jan. 25. 18:16
 10/17 A kérdező kommentje:
Na kész. A válaszokból látszik, hogy még fel is háborodnak az emberek, ha ezt felhozom nekik :D mellesleg, hogy csak RÁM nem kíváncsiak, pont azt akartam jelezni, hogy egyfolytában rám írnak, ahelyett, hogy élőbe jönnének beszélgetni. Élőben meg, mintha menekülnének, csak azért, hogy utána chat-en megkérdezzék, "mizu?" Nem feltétlenül kell egyből bunkó kommenteket írni, én is polkorrekten fogalmaztam meg a kérdésemet. A merengés gondolom nem ismert fogalom a mai világban. Jó, hagyjuk, tényleg, kitörölni már nem tudom a kérdést, ezért kérek minkenkit, hogy a beoltós bunkó kommenteket lehetőleg kerüljük. Csak egy valami pozitívval zárjam a dolgot, számomra az egyik legszínpatikusabb momentum a világon az volt, amikor láttam, hogy egy fullos csaj a metróba keresztrejtvényt fejtett. Bátor, egyéni, szívet melengető húzás volt. Bár ilyenből látnék többet...
2016. jan. 25. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!