Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai lányok/nők miért telefon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok/nők miért telefonoznak, facebook-oznak ennyit? Komolyan, nincs ennél értelmesebb ismerkedési forma?

Figyelt kérdés

Én kezdek begolyózni. Miféle világot élünk? Nem akarok általánosítani, de a tapasztalatom, amit látok, metrón, buszon, munkahelyemen, egész nap telefonoznak a lányok, akik igazából gyakran baromi jól néznek ki, az élő beszélgetéseket meg ignorálják. Mi folyik itt? Sokszor chat-ben sokkal jobban kitárulkoznak, mint élőben. Mit lehet annyit chat-elni? És nem érzik úgy, hogy ez már a valóságtól való elrugaszkodás?

Léteznek egyáltalán olyan szép lányok mondjuk 18 és 25 között, akik napi 10 percnél kevesebbet telefonoznak/chat-elnek? Kérem, adjanak életjelet, csak hogy tudjam, Einstein tévedett, mikor ezt mondta: [link]

2016. jan. 25. 17:31
1 2
 11/17 anonim válasza:

Nekem a munkahelyemen van ez. A lányok non-stop telefonoznak, böngészik azt a fos facebookot, még evés közben sem hajlandóak másra koncentrálni, egyik kézzel kanalaznak, a másikkal chat-elnek. Komolyan, nem ébred bennük a büszkeség? "Mi a f***t csinálok?" Szerintem mindennek megvan a maga ideje. Nem kell egyfolytában beszélgetni valakivel, ez olyan, mintha egész nap a kedvenc ételedet ennéd. Egy idő után már csak megszokás az egész, és semmi plusz örömöt nem ad. Amúgy én is kíváncsi lennék, termel e bármiféle boldogsághormont ez a végeláthatatlan telefonozás, vagy csak rászoktak, mint a cigire, és már nem tudnak helyette mit csinálni?

24/F

2016. jan. 25. 18:54
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt csak a boltokban utálom de kib**aszottul, 10 perces vásárlást nem bírnak ki anélkül h ne nyomkodják azt a szart.

És alrébb sem mennek, neked kell őket kerülgetni, egy kenyeret nem vesznek úgy meg, hogy ne nyomkodják.

Egyszer ez annyira felcseszte az agyam, hogy láttam, hogy messziről jön és nyomkodja a telefonját, én meg állok és válogatom a zöldségeket a kocsit félig kitoltam mert nem is fért el, és bazz neki jött és fel volt háborodva. De én jót röhögtem :)

2016. jan. 25. 19:02
 13/17 anonim ***** válasza:
2016. jan. 25. 19:14
 14/17 mikeXxX ***** válasza:
Jó a kérdés hasonlót már én is feltettem én azt is megkérdeztem igazi könyvet már senki nem olvas erre az volt a válasz dehogynem telefonon :S ! Megvehetném a legújabb legjobb okostelefont is de köszi nem kívánok beállni a sorba ! 36f
2016. jan. 25. 20:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

nem csak a lányokra igaz

engem pont, hogy pasik szólnak le, hogy nincs okostelefonon, könyvet olvasok, és keresztrejtvényt fejtek

2016. jan. 26. 03:17
 16/17 anonim ***** válasza:
65%

Megmondom én neked. A lányok, nők 90%-ának komfortérzete, önbecsülése a folytonos, pozitív, külső visszajelzésektől, véleményektől függ. Ha nem chat-el egyszerre 4 emberrel, és nem olvas e mellé még 2 blogot, akkor már azt hiszi, hogy ő népszerűtlen, értéktelen valaki, akit mindenki elkerül, és egyedül fog meghalni a világ végén. Tehát, miközben a metrón pötyög nem ismerkedik, hanem élvezi, hogy ő népszerű. Ezenkívül állandó közléskényszerük van, amit ragyogóan ki tudnak elégíteni.

De ez nem ismerős? A nők nagyon szeretik, ha képletesen, valaki folyton az alfelükben van. Ha összejössz velük rád akaszkodnak, mert nincs megfelelő belső értékrendjük, hogy ők emberek, pasik, és lájkok nélkül is életképesek.

Ki érti ezt? Iskola, barátok, barátnők, aztán hazamegy, és még otthon is nyomatja velük a szövegelést. Nem tudnak elszakadni egymástól, és a technika ezt lehetővé teszi.

És hogy hol lehet ilyen lányokat találni, akiknek ez nem fontos? Most tényleg mondjam meg?? Egyszerűen nem veszed észre őket, mert zárkózottabbak, alig sminkelnek, és egyszerűbb ruhákat hordanak.

2016. jan. 26. 09:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Azért én is csak reménykedni tudok benne, hogy vannak még igazi, értelmes asszonykák..
2016. jún. 20. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!