Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 'nyitott kapcsolat"-ról mi a véleményetek? A férfiaknak vagy a nőknek jön be ez a forma inkább?
Szerintem mindkét félnek egyaránt bejön.
Az a véleményem róla, hogy azok akik jól érzik magukat a kapcsolatukban úgy is, hogy közben mással szexelnek, csinálják, nekem nincs közöm hozzá.
Ám nem lehet veszélytelen mutatvány mert sok minden bejátszhat. Féltékenykedés, neked több partnered van/volt mint nekem, nemi betegségek, ha nem vigyáznak, érzelmi eltávolodás, rájön, hogy mással sokkal jobb a szex mint a párjával, stb.
Ez semmijen szinten, nem pálya. Én próbáltam férfiként mondom neked, hogy nem jó kicsit sem. Főleg ha érzel is valamit, a párod ott mesélne neked a kalandokról az valami szőrnyen hangzana. Van akinek jó van akinek nem. A mostani barátnőmmel is hasonlóan voltunk. Csak kicsit máshogy nevezném. De neki, nem kelet senki ő csak velem akarta. Én pedig csajoztam mellette, hamar-rá döbbentem hogy ez így nem pálya.
1.
Éreztem hogy érzek, íránta valamit.
2.
Hiba szexeltem más nővel, vele valami 1milliószor jobb volt. Pedig én voltam neki az első, akivel le feküdt. Ezt csak azért írtam, hogy nem egy profi volt, de még is vele volt a legjobb.
Én nem értem mire jó. Ha másokkal akar valaki szexelni, szereti a változatosságot, akkor minek neki kapcsolat egyáltalán? Én nem hiszem el hogy bárkinek is jó azt nézni hogy a párja másokkal enyeleg... max ha nem szereti akkor tudja ezt elviselni. De akkor meg minek van vele?
Szóval én az egészet nem értem.
Na azért itt sokan el vannak tévedve a nyitott kapcsolattal. Szerető tartás nincs, mert az rombol. Ez arról szól, hogy a testi vágyak nincsenek korlátozva.
És őszinteség. Ez az alapja.
Amúgy nem hiszek benne.
Nekem volt nyitott kapcsolatom anno.Rövid távon jó,de hosszú távon egy idő után az emberben felmerül az a dolog,hogy (szeretne megállapodni.)
Főleg,ha a lányba beleszeret. :)
Egyébként sok nő elutasítja a laza kapcsolatot,pedig elképzelhető,hogy később egy laza kapcsolatból lehetne komolyabb is.
(Egyébként én is inkább komoly kapcsolat párti vagyok.)
28/F
Kedves 4-es kettes vagyok talán, azért nem érted mert még nem volt benne részed. Tudod van olyan hogy csak kell egy szexuális kapcsolat, ahol mindig jó ha valaki kéznél van.
2.
Tudod olyan is van hogy egy barátságban, testi vonzalom alakúl ki. De nincsenek érzelmek, akkor meg minnek jönnénk össze? Na láttod... De mint tudjuk, a szexualitással is ki alakulhat szeretet/érzelmek. De a aszexualitásból, a féltékenység is ered. Ezt nagyon nehéz lenne tartani, a kettő között. Nagy értelem szűkséges és önismeret hozzá. De ez még mindig kevés. Ehhez rengeteg bizalom, és őszinteség kell a másik felé. Persze mint írták, ő maga szexelne mindenkivel, de fordítva meg már nem esne jól. Persze hogy nem... De akiben van egy cseppnyi empátia, az úgy is befejezi hiszen, nem akar fájdalmat okozni ezzel a másik félnek. Hiába tudnak róla, hiába mondod, hiába beszéltétek meg. Attól az még nagyon tud fájni, csak bele gondolni hogy mást csókol,ölel hiába beszéltéttek meg ismétlem. Egy ideig lehet csinálni, de utána már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!