Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg bejön a nőknek ez a primitív ismerkedési forma?
Ok hogy sok nőnek bejön a pénz. De amikor egy pasi ilyen primitív módon mondja hogy mikkel rendelkezik az valami borzalmas és nevetséges mérhetetlen felszínesség.
Szerintem ilyen direktbe pénzzel csajozni nem lehet (van ilyen házam, bmw-m stb.)
Szerintem is szánalmas. Én egyszer találkoztam csak szembe egy ilyen alakkal, de alig bírtam visszatartani a nevetést. Végül érdekes beszélgetést folytattunk, hogy miből is szerezte ezeket, de nem lett több közöttünk, azt hiszem érthető, hogy miért.
Az a baj, hogy a férfiak azt hangoztatják, hogy nem akarják, hogy a pénzükért szeressük őket mi nők, aztán sokan mégis így próbálkoznak, vagyis a pénzükkel próbálnak megfogni... Hol itt a logika?
Engem nagyon csinos nőnek mondanak. Ha így közeledne a pasi pofán röhögném én is.
Ha esetleg fontos lenne a pénz akkor is ezt a -formát kiröhögném.
Bejön egy csomó nőnek. Én ismerek egy ilyen srácot... Sok-sok milliós kocsi, ház, 1-2 millás óra. Van egyszerre 3-4 nője, akiket elvisz hétvégére ide-oda, vitorlázni (az is saját persze).
Közben meg csúnyán beszél velük, le se szrja őket, és mégis tapadnak rá.
Van egy nője, akivel már pár éve együtt van, a csaj tudja a másik nőket, de nem zavarja, arra is képes, hogy nyilvános helyen LETÉRDELVE könyörögjön a csávónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!