Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs sikerem társkeresőn amikor van pénzen és izmos is vagyok, most a nőknek nem az kell?
Izmos sportos pasi vagyok.
Ezért mutatom az izmaimat a társkeresőn. Illetve van egy elég jó mercim és azt is mutatom egy másik képen. De hiába írok nőkre semmi válsz
Háát... próbálok finoman fogalmazni, hogy ne bántsalak meg. Kérlek, ha a következő sorok nem igazak rád, ne haragudj és ne vedd magadra! És senki más se, akire nem igaz!
Szóval. Nekem az ilyen pasik abszolúte nem jönnek be, hiába van meg minden anyagi meg jól is néz ki. Ezeknek a fickóknak a többsége amúgy egy tahó, azt hiszi pénzen mindent megkap, feszít a kocsijába, hajlamosabb a félrelépésre. Belsőre kell hogy megfogjon. Hogy kedves legyen, figyelmes, és tegyen magasról a se*griszáló ribikre.
Barátommal másfél éve vagyunk együtt - nincs autó, nálunk lakik, áprilistól lesz munkája, nem az az izmos kigyúrt pasi. Viszont megvan benne minden, ami nekem számít.
Lehet több nő gondolkodik így, nem tudom. Ez az én véleményem, remélem segített.
Jó tanács: Ne a netes társkeresőkön ismerkedj. Ahogy pasiból, nőböl is ki lehet fogni olyanokat, akiket egy életre megbánsz.
19/L
Próbálkozz Tinderen.
Amúgy jó kérdés, hogy mi a sikeres társkeresés titka.
Ahány nő annyi szokás (+ ott vannak a kamu és 'csak ismerkedek' felhasználók is) és a társkeresőkön kevés nő van regisztrálva (ezt is figyelembe kell venni).
Igazad van 1-es ezért is írtam, hogy akinek nem inge ne vegye magára! :)
Ismerek olyat, aki jól néz ki, pénzes, topcuccban megy még wc-re is, mégis tök jófej, jól bánik a barátnőjével stb.
De az ellenpéldájából még többet látok :( Ezért írtam, hogy lehet másoknak is ez ugrik be először :)
Izmok és merci...
Sokat elárul rólad,hogy ezzel próbálsz csajozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!