Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs sikerem társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs sikerem társkeresőn amikor van pénzen és izmos is vagyok, most a nőknek nem az kell?

Figyelt kérdés

Izmos sportos pasi vagyok.

Ezért mutatom az izmaimat a társkeresőn. Illetve van egy elég jó mercim és azt is mutatom egy másik képen. De hiába írok nőkre semmi válsz

2016. márc. 22. 07:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A jóképű vagy akkor nem kell mercivel meg stb vel villogni. Azt a magamfajta rondák szoktak ha már kinézet nincs pénz van :D
2016. márc. 22. 08:43
 12/21 anonim ***** válasza:

Elég kamu szaga van a kérdésnek vagy másik lehetőség, hogy egy ezer éves ronccsal vagánykodsz, izmosnak meg annyira vagy izmos, mint a sok bohóc.

Ha lenne egy jó Mercid meg ki lennél bombázva akkor naponta 10-20 levelet kapnál.

2016. márc. 22. 08:46
 13/21 A kérdező kommentje:

12. Mi a kamu? hmm!!!

Szeretnél te ilyen ezer éves roncsot!! 4 éves és 20 millás kocsi! És képzeld szépen ki vagyok dolgozva, nem kigyúrtan, hanem szálkás vagyok!!

2016. márc. 22. 09:05
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
egy normális lánynak egyik sem igazán fontos. Az, hogy te ezt teszed ki a kirakatba inkább taszító, mint vonzó.
2016. márc. 22. 09:10
 15/21 Titusztitusz ***** válasza:
Amennyiben "van pénzed", és izmos is vagy, de mégsem érdekled a nőciket a társkeresőn, annak akkor valszeg az lehet az oka, hogy AZ ÍRÁSKÉPED ALAPJÁN nem lehetel egy "varázslatosan érdekes-izgalmas" illető, egy olyan valaki, aki még NETEN KERESZTÜL is, csak szimplán az ÍRÁSKÉPE-STÍLUSA okán is képes izgalomba hozni a hölgyeket...Ha érdektelenek-unalmasak az írásaid, bemutatkozó szövegeid, akkor hiába vagy "pénzes pacák", meg jó kinézetü, nemigen fogod tudni felkelteni a másik nem érdeklődését magad iránt...Szerintem próbálj meg javítani valamit az írás stílusodon...Ügyes, és a nőzésben, verbális hódításban "tehetséges" illetők képesek akár NÉHÁNY MONDAT, vagy NÉHÁNY SOROS SZÖVEG UTÁN IS, elszédíteni szinte bármely hölgyet, akit csak akarnak...Szóval neten való ismerkedésnél az írás stílusnak, a neten átmenő/kiérezhető egyéniségnek, lendületnek is rengeteg szerepe van...Sőt, szerény véleményem szerint sokszor még több is, mint a puszta fényképeknek...
2016. márc. 22. 09:16
 16/21 anonim ***** válasza:
43%

Jaj de álszentek vagytok.

Amúgy az a baj, hogy azt hiszi hogy kamu reg és valami gizda/dagadt csávó ül a monitor mögött.

2016. márc. 22. 11:44
 17/21 anonim ***** válasza:

1. Csúnya a fejed

2. Nem tudod hogy kell beszélgetni a nőkkel

2016. márc. 22. 11:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Tudsz linkelni adatlapot?
2016. márc. 22. 12:32
 19/21 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom , hogy egy párkeresésnél olyan képet tesz ki magáról az ember, ami rá jellemző, amit fontosnak tart. Mivel Te az izmaidat rakod ki, így olyan partnerre tartasz igényt aki ezt értékeli, ki kell várnod amíg felbukkan egy ilyen lány. Ha azt írnád, hogy szereted a gyors kocsikat és szeretsz autókázni,kirándulni mindjárt több levelet kapnál.

Szóval az izmokat hagynám a fenébe(pedig én is jó nagy darab ember vagyok) és olyan dolgokra koncentrálnék, ami valójában érdekli a Nőket. Egy csomó Nő rajong a motorozásért, de nem azért, mert hideg és kényelmetlen, hanem ezért mert világot láthat, kinn van a szabadban és nem unatkozik.

38F

2016. márc. 22. 13:10
 20/21 anonim ***** válasza:
Eddig csak az izmaidról írtál, és a testi adottságokon kívül milyen belsővel rendelkezel?
2016. márc. 22. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!