Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs sikerem társkeresőn amikor van pénzen és izmos is vagyok, most a nőknek nem az kell?
Izmos sportos pasi vagyok.
Ezért mutatom az izmaimat a társkeresőn. Illetve van egy elég jó mercim és azt is mutatom egy másik képen. De hiába írok nőkre semmi válsz
Elég kamu szaga van a kérdésnek vagy másik lehetőség, hogy egy ezer éves ronccsal vagánykodsz, izmosnak meg annyira vagy izmos, mint a sok bohóc.
Ha lenne egy jó Mercid meg ki lennél bombázva akkor naponta 10-20 levelet kapnál.
12. Mi a kamu? hmm!!!
Szeretnél te ilyen ezer éves roncsot!! 4 éves és 20 millás kocsi! És képzeld szépen ki vagyok dolgozva, nem kigyúrtan, hanem szálkás vagyok!!
Jaj de álszentek vagytok.
Amúgy az a baj, hogy azt hiszi hogy kamu reg és valami gizda/dagadt csávó ül a monitor mögött.
1. Csúnya a fejed
2. Nem tudod hogy kell beszélgetni a nőkkel
Úgy gondolom , hogy egy párkeresésnél olyan képet tesz ki magáról az ember, ami rá jellemző, amit fontosnak tart. Mivel Te az izmaidat rakod ki, így olyan partnerre tartasz igényt aki ezt értékeli, ki kell várnod amíg felbukkan egy ilyen lány. Ha azt írnád, hogy szereted a gyors kocsikat és szeretsz autókázni,kirándulni mindjárt több levelet kapnál.
Szóval az izmokat hagynám a fenébe(pedig én is jó nagy darab ember vagyok) és olyan dolgokra koncentrálnék, ami valójában érdekli a Nőket. Egy csomó Nő rajong a motorozásért, de nem azért, mert hideg és kényelmetlen, hanem ezért mert világot láthat, kinn van a szabadban és nem unatkozik.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!