Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek szól a kérdés. Mely módon ismernéd meg szívesebben leendő barátodat: úgy, hogy megszólít az utcán, vagy egy társkeresőn keresztül?
"alap hogy SOHA nem ismerkednék társkeresőn!!! az szerintem azoknak való akik nem járnak sehová nem tudnak beszélni és szánalmasak :S akik életrevalóak azok ismerkedjenek élőben meg nem tudhatod milyen ha találkoztok"
na elmész te a tudod hova.. Én 23 éves csaj vagyok, szépnek tartanak, vannak barátaim, be nem áll a szám, imádok beszélgetni, járok társaságba is, és jéé mégis társkeresőn ismerkedtem meg a Párommal, aki sikeres a munkájában és nagy társasági ember. Ismerkedtünk mi élőben is emberkékkel, de mégis a társkeresőn ismertük meg egymást. Ezért most húzzuk le magunkat a WC-n???
Kíváncsi lennék neked mennyi ŐSZINTE barátod van (nem haverok..) és hogy milyen kapcsolatod van... Nem, inkább mégsem vagyok rá kíváncsi..
23/L
Egyébként pedig mondjuk szórakozóhelyen vagy valamilyen eseményen, ünnepségen ha megszólít valaki és ismerárkedni kezdünk azzal nincs bajom, de az utcán ne szólítson le senki, mert úgyse fogok vele szóba állni, nem bízom én mindenféle jöttmentben.. Jobb félni mint megijedni...
Társkereső nekem bevált, és sok más ismerősömnek is, de persze nem mindenkinek való. És nem is akarnám ráerőszakolni senkire. Mindenki úgy ismerkedik ahogy neki jó.
Én is társkeresőn ismertem meg a férjem. Mindketten normálisak vagyunk. Egyszerűen egyikünk sem jött volna össze elvből iskola, osztálytársakkal, munkatársakkal sem. Baráti körrel sem. Ha barátokkal mentünk el akkor meg velük foglalkoztunk, nem idegenekkel.
Engem szólítottak le utcán, de valahogy nem tudtam komolyan venni.
A férjemet is szólították le, de ő nem foglalkozott ilyenekkel, mert ha utcán volt, az azt jelentette hogy ment valahová, ügyet intézett, ezért nem ért rá ilyesmire...
Mellesleg, szerintem meg az a szánalmas amikor valaki felkerekedik, és elmegy hogy na pasizni/csajozni....komolyan. Elég erőltetett.
Mindketten eljártunk régebben is, és azóta is hogy együtt vagyunk. Tudunk, és szeretünk beszélni is.
Inkább az a szánalmas, aki így beskatulyáz valamit csak azért mert ő elzárkózik tőle.
Na az ilyenek szoktak 30+ évesen is sírni hogy magányosak, de azért a társkeresősöket szidják... ismerek ilyet. Undorító.
Szóval én a társkeresőt választom. Nekem az jött be.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!