Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg bejön a nőknek ez a primitív ismerkedési forma?
Ok hogy sok nőnek bejön a pénz. De amikor egy pasi ilyen primitív módon mondja hogy mikkel rendelkezik az valami borzalmas és nevetséges mérhetetlen felszínesség.
Szerintem ilyen direktbe pénzzel csajozni nem lehet (van ilyen házam, bmw-m stb.)
Nos, én elégedett vagyok az életemmel, a lakhatásommal és a fizetésemmel. Fontos egy kapcsolatnak az anyagi háttere is természetesen, de azért annyira mégsem, hogy ezzel kezdjem az ismerkedést. Elvárom a másik féltől is, hogy ne azzal akarjon magához édesgetni, hogy felsorolja mije van, mert azzal inkább taszít.
Összességében természetesen nem egy koldust, egy ingyen élő herét keresek, akit majd én fogok nőként eltartani, de az is természetes, hogy elvárom, hogy legyen egy férfinek annyi érzelmi intelligenciája, hogy tudja, hogy nem így kezdünk egy kapcsolatot. Ennyi erővel rögtön adjunk vagyon nyilatkozatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!