Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miből gondoljátok milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből gondoljátok milyen körökbe mozogtok amiért azt látjátok hogy a nőknek a kedves aranyos pasik nem jönnek be?

Figyelt kérdés
A nőknek a bunkó nagyszájú pasik jönnek be ez van itt elterjedve. A kedves aranyos szolid pasik nem is kellenek a nőknek. Nem tudom hol ismerkedtek de én kedves aranyos férfiként nem ezt látom. Én is barátaim is ilyen típusú pasik és mind boldog párkapcsolatban élünk
2016. márc. 13. 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
Tök mind1, hogy bunkó vagy rendes pasi vagy. Ha jóképű vagy akkor mind1, mert mindkettő vonzó lesz. Ha meg csúnya vagy akkor meg azért tök mind1, ha bunkó vagy akkor paraszt, gyökér ha pedig kedves akkor unalmas és szürke egér
2016. márc. 13. 13:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Az én baráti körömben is kedves srácok vannak. Egyik se kigyúrt vagy hűde jóképű, tök normálisak. A pasim is ilyen.
2016. márc. 13. 13:18
 3/7 Sunshinedoll ***** válasza:
86%
Mert ti tényleg kedves aranyos pasik vagytok. Sokan viszont csak azt hiszik magukról, hogy kedvesek és aranyosak, viszont közben meg totál nemnormálisak, ezért nincs is nőjük. Ettől ők még azt hiszik, hogy azért nincs, mert túl jók. De közben meg azért nincs, mer utálják a nőket, vagy mert totál pszichopaták.
2016. márc. 13. 13:20
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Én is mondhatok bármit, hogy nekem milyen pasik jönnek be, úgyis lesz minimum 10 másik, akik azt fogják állítani, hogy ilyen nem létezik, mert mindenkinek csak a bunkó parasztok kellenek.:) Szerintem ők azok a "bunkó parasztok", akikkel az életben nem kezdenék, de ez már csak személyes vélemény, ők úgyis a legjobbnak, legkedvesebbnek fogják tartani magukat.
2016. márc. 13. 13:21
 5/7 anonim ***** válasza:
25%
Kérdező, én olyan pasi vagyok, aki tényleg bármit megtenne egy nőért... És tessék: Még soha nem volt barátnőm, méghozzá azért nem, mert én nem vagyok tapló paraszt, aki még fürödni sem tud... ezt a fürdés dolgot azért hoztam fel, mert ismerek egy pasast, akinek a szaga tiz km-ről is érződik, mégis tapadnak rá a nők, én meg ápolt vagyok, nem vagyok bunkó, rendes vagyok a nőkkel, mégse kellek nekik... Ennyit a nőkröl...
2016. márc. 13. 13:28
 6/7 anonim ***** válasza:
56%
5-ös, általánosítasz, erőlködsz. A kérdező ebből a pár sorból normálisnak tűnik, te nem.
2016. márc. 13. 13:47
 7/7 anonim ***** válasza:

"5-ös, általánosítasz, erőlködsz. A kérdező ebből a pár sorból normálisnak tűnik, te nem."

Figyelj, nem irnék ilyet, ha nem láttam volna a saját szememmel többször is, hogy ápolatlan pasasokra másztak rá a nők...

2016. márc. 13. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!