Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön a nőknek, aranyos egy pasi, ha félénk, visszahúzódó, kétbalkezes? Vagy csak a lányoknál aranyos ez?
Hát, én valahol azt olvastam, hogy a pasik szeretik, ha a "nö" félénk, és nem ért túl sok dologhoz, mert akkor a pasi, meg tudja védeni, meg segít a nőnek, és ettől nö az egojuk, úgymond. De ez igy nem igaz.
A férfiak is szeretik, ha egy nő talpraesett, és sok mindent meg tud csinálni nélküle.
Szerintem, azzal semmi baj nincs, ha visszahúzódó vagy, meg nem lehet mindenki ezermester se. Biztos vannak dolgok, melyekben nem vagy "kétbalkezes", és gondolom azért egy nyuszitól nem rémülsz halálra.
Biztos vannak nagyon jó tulajdonságaid, melyekért ugyan olyan szerethető vagy, mint a másik pasi, aki ugyan nem félénk, stb. de pl. ö meg lehet nem tud megfőzni egy zacskóslevest.
Arra akartam kilyukadni, hogy mindenkinek vannak jó, meg rossz tulajdonságai, de ha megtalálod őt, ö biztos a jó tulajdonságaidért fog szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!